2017 Favoriler (Cilt Bakımı,KDrama,Türk Film,Kıyafet,Makyaj)


2017 kimimiz için iyi kimimiz için kötü kimimiz içinse orta halli bir yıl oldu.Her yıl farklı hatta her gün her an bile farklı geçmiyor mu aslında.Leyla ile Mecnun izleyenleriniz var mı bilmiyorum orada 2012'den 2013'e geçerken bir sahne vardı.2012 dede vardı ve bana çok kötü şeyler söylüyorlar diye üzülüyordu :D Yılları üzmeyelim :D 

2017 yılı içerisinde severek kullandığım,izlediğim,giydiğim şeyler hakkında yazmak istedim.Umarım hoşunuza gider :)


Kozmetik Favorilerim;

Miniso Green Tea Yüz Yağı- Yeşil çay özlü bu yüz yağı son anda favorilerime girdi.Cildi süper nemlendiriyor,kuruluğu yok ediyor ve uzun süre nemli bırakıyor.

Kızıl Tonlarda Far Paletleri- Bunu zaten Koreliler yıllardır yapıyor :D Kızıl tonlar, pembe-kırmızı-turuncu tonlarda göz makyajlarını çok seviyorlar ve sıkça da kullanıyorlar.Bunun heryerde moda olması süper oldu çünkü bu tonlarda göz makyajı yapmayı seviyordum ama gözde kırmızı far görünce milletin bakışları bir tuhaf oluyordu haliyle.

Catrice HD Liquid Cover Foundation- Dünyanın en iyi kapatan,ciltle bütünleşen ve cildi kusursuz gösteren fondötenini buldum.

Duru Parfume Mysterious Orchid Duş Jeli- Orkide Özlü Duş Jeli.Bu kokunun mümkünse parfümünü yapsınlar.Nuxe kokularına çok benziyor.Fiyatı indirimde 6,90'a düşüyor Gratis'te ve 700 mllik ürün.Koşun alın.

Nuxe Prodigieux Le Parfüm- Eski 60-70'li yılların kokularını bilenler (91'li olarak bu kokuları nereden biliyorsam :D) hani biz küçükken yaşlı teyzelerin bir kokusu vardır ama böyle ağır ve farklı.İşte eski kokuyor bu parfüm.Çok farklı bir kokusu var ve çok güzel.

Flormar Flash Velvet Powder- Ten makyajımın yegane kurtarıcısı bu pudra.Missha Perfect Cover BB Krem'in pudra halini düşünün işte o kadar mükemmel bir pudra.

Kıyafet Favorim;

Defacto'dan paçaları nakışlı ve püsküllü bir pantolon aldım geçtiğimiz yaz ve süper bir pantolon.Gömlekle,düz tunikle,ceketle herşeyle giyilebilir.Çok şık.



Işıl Işıl Makyaj Bazları- Kore modasını takip ettiğim için Korelilerin nemli,ışıl ışıl cilt hayranı olduklarını da biliyorum.Aslında bir ara yağlıydı cildim ve bundan dolayı ışıl ışıl durmasını hiç sevmezdim.Şuan resmen çöl gibi ve keşke yağlı olsa diyorum :D Bu tip ışıltılı bazlar cildinizi nemden sel almış gibi gösterir.Bu da haliyle daha sağlıklı bir görüntü sağlar.Bu bazların da moda olmasına çok sevindim.Bu arada bu ışıltılı bazları da Koreliler 6-7 sene önce Etude House'un Nymph Aura isimli bazıyla bulmuşlardı.


7 Tonik Tekniği- Son senelerde sivilce ve izler cildimin en büyük sorunuydu.Bu Korelilerin keşfettiği 7 tonik tekniğini hem deneyeyim hem de bloga yazarım dedim.Pek umudum yoktu ama 10 tllik bir tonikle bile şu teknik cildime o kadar iyi geldi ki bırakalı 1 ay olmuştur hala sivilce çıkmıyor.Birkaç ufak tefek iz olmayan sivilce çıktı sadece.





Farmasi Dr. C. Tuna Biber Balsamı- Sırt ağrısından baya çekiyorum ve ağır ağrı kesici almam gerekiyor.Sürekli de ilaç almak istemiyorum. Farmasi bana bu ürünün testerını göndermişti bir deneyeyim dedim ve bir krem o ağrıyı nasıl geçirir ya.Bunu yapan adam işini hakkıyla yapmış kesinlikle.Tabi şifa önce Allah'tan bu krem de vesile oldu.Ağrı problemleriniz varsa bu kremi tavsiye ederim.

Dizi,Film Favorilerim;



Ayla- Bu filme kitaplarca yorum yapılsa az kalır.Dünyanın en en en iyi filmi.Hatta tüm zamanların en iyi filmi.Tarih film ve dizilerini seven biri olarak bu filme bayıldım.Konusu için tıklayabilirsiniz.


Kill Me Heal Me- Dizi her ne kadar 2015'te yayınlansa da ben de o herkesin izlediği zamanlarda ve herkesin konuştuğu zamanlardaki popüler dizileri izleyemeyenlerdenim.Bu yüzden 2017'de izleme fırsatım oldu ve neymiş bu dizi ya.Bunun gibi bir dizi daha çekilir mi bilemiyorum.Türü psikolojik.Çok detay vermeyeyim ama çok kişilikli bir insanla bir psikiyatristin hayatlarının kesiştiği anları anlatan bir dizi.



Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Güzel seçimler, sevdim 💕
    Ayla seçilmemiş doğruysa. Kimsenin işine gelmemiştir tabii. Türk gücü görmek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) İşlerine gelmez bizim başarımızı görmek ;)

      Sil
  2. Ellerinize sağlık.. blogunuzu takipteyim. Sizi de bloguma beklerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) Ben de güzel blogunuzu takipteyim :)

      Sil
  3. Emeğinize sağlık. Bende blogumda yorumlarınızı görmekten mutluluk duyarım.
    https://gizlifisilti.blogspot.com.tr/2018/01/fsldayan-gozyas.html

    YanıtlaSil