Aralık Ayında Biten Ürünler 2017



Aralık ayı il birlikte 2017 yılı da bitti.Ay ay bitenleri paylaştığım için aralık ayı içerisinde de bitmiş ürünlerimi sizlerle bu yazımda paylaşmak istedim.Ürünler ne işe yarar memnun kaldım mı bunlardan bahsedeceğim.




Duru Orkide Özlü Duş Jeli- Kalıcı parfüm etkisine sahip.Dünyanın uygun fiyatlı en güzel duş jeli.Bunu Serrose'un bir videosunda görmüştüm.Kendisi Nuxe ürünlerine hayran ve bu duş jelinin de Nuxe ürünleri gibi koktuğunu söylemişti.İndirimde görünce bir deneyeyim dedim ve haklıymış Nuxe kokuyor resmen.Bu 700 mllik ve Gratis kasa arkasında 6-7 lira gibi bir fiyata düşüyor.Kokusu muhteşem.Bir tane daha aldım indirimden.Denemenizi tavsiye ederim.

Yves Rocher 3 Detoxifying Teas Micellar Cleansing Water- Cilde detoks etkisi veren 3 çay içeriyor.Yüz,göz,dudak için kullanılabilir.İçeriğinde yeşil çay,beyaz çay,Madagascar çayı ekstraktları,organik papatya suyu,misk gülü yağı bulunuyor.Hayvansal içeriği yok.%25 geri dönüşümlü şişesi plastik tüketimini azaltıyor.Kokusu muhteşem.Su formda ciltteki tüm makyajı çıkarabilen bence en başarılı makyaj temizleme ürünü.Suya dayanıklı makyajı bile cildi yormadan çok iyi temizliyor.İndirimdeyken bol bol alacağım.

Calvin Klein One Shock For Her- Şekerli kokuları sevenler için günlük kullanılabiecek bir koku.Oldukça kalıcı.

Maybelline Rocket Volume Rimel- Aslında bu rimel bitti ama etkisini beğendiğim için stopperını çıkarıp kullanmaya devam etmek istedim.Stopperı varkenki etkiyi vermedi ve fırçaya ürün çok geldiği için topak topak oldu bu yüzden bitenlerin arasına girdi.

Skin79 VIP Gold BB Krem- Cildinizin çok fazla kapatıcılığa ihtiyaç duymadığı zamanlarda cilt tonunu eşitlemek ve cildin canlı görünmesini sağlamak için kullanabilirsiniz bu bb kremi.Bendeki seyahat boyu ve bitti.

Clinique Take The Day Off Makeup Remover- Göz kapağı,kirpik ve dudaklar için makyaj temizleme suyu.Ürünün adı günü temizleyin,çıkarın.Yine su formda,cildi yormayan müthiş bir makyaj temizleme suyu.Suya dayanıklı makyajda da oldukça başarılı.Tam boyunu mutlaka alacağım.Bir de bu serinin makyaj temizleme balsamı var onu da denemek istiyorum.

Etude House Oh M'Eye Line 4 Purple- Şekil olarak uygulaması acayip kolay likit eyeliner.İster incecik ister kalın çekebiliyorsunuz ve çok kolay düz bir şekilde çekebiliyorsunuz eyelinerınızı.Renk muhteşem.İçerisinde ufak ışıltılar var.Bu serinin her rengini alabilirim.


Watsons Tencel Maske Arındırıcı Elma- Cilde oldukça güzel nem veriyor ve yapış yapış bir his bırakmıyor.Daha temiz bir cilde sahip olmanıza yardımcı oluyor.

Beauty Friends II Deniz Yosunu- Cildiniz yağlı ama maske kullanmak istiyorsanız Beauty Friends markasının maskelerini deneyebilirsiniz.Cildi temizlemeye ve beslemeye yardımcı olur.

Farmasi All In One BB Cream Tester Light to Medium- İçeriğinde macadamia yağı,B3 vitamini,yulaf ekstresi,argan yağı,ipek proteini,SPF 15 ve kolajen bulunuyor. Eşitler,kapatır,parlaklık verir,nemlendirir,cildi korur.BB krem güzel yapı olarak fakat rengi acayip koyu geldi ve turuncu durdu cildimde.Akşam makyajımda kullandım genellikle.Tam boyunu almak istiyordum ama en açık renk böyle durunca vazgeçtim.Aslında birkaç ton açık yapsalarmış yapı olarak güzel olduğu için alınabilirmiş.Ten renginiz koyuysa deneyebilirsiniz bu bb kremi.

Rituel de Beaute Burun Bandı- Uygun fiyatlı en başarılı siyah nokta bandı.

2x Ebay Kozmetik Potları- tester ürünlerimi koymak için çok kullanışlı.Fondöten koyduğum ve temizlenemediği için çöpe gidiyorlar.


Benri Winnie The Pooh Islak Bebek Havlusu- Disney temalı ürünleri kullanmayı seviyorum.İçerisinde 60 tane ıslak mendil vardı.3 al 2 ödeden almıştım baya uyguna denk geldi.Paraben,alkol içermiyor.

Super Drug Cleansing Facial Wipes For Dry Skin- Kuru Ciltler için makyaj temizleme mendili.Nazikçe temizler,besler,suya dayanıklı rimeli çıkarır.Geliştirilen formülü ile yüzünüzdeki kirlilikleri,makyajı ve suya dayanıklı rimelinizi nazikçe temizlemeye yardımcı olur.İçeriğindeki tatlı badem yağı ve hyaluronik asit ile cildinizi beslemeye ve nemlendirmeye yardımcı olur,cildinizde temiz,tazelenmiş ve yumuşak bir his bırakır.Bu marka hayvanlar üzerinde test yapmıyor.Watsonslardan bulabilirsiniz.Makyajı güzel çıkarıyor ve kuru ciltler için olduğundan cildi yormuyor.Makyajı çıkarmaya üşendiğim zamanlarda bu mendiller çok iyi oluyor.

Huncalife Naturilies Whitening Toothpaste Refreshing Mint- Beyazlatma özellikli diş macunu.Ferahlatan nane aromalı.Paraben,florür,renklendirici içermiyor.Düzenli fırçalama ile dişlerdeki plakları yok etmeye destek olur ve sağlıklı diş etine kavuşmanıza yardımcı olur.İçeriğindeki mentol ve nane ile nefesinizi tazeler,ağzınızda temizlik ve ferahlık hissi sağlar.Beyazlatma konusunda çok başarılı.Ben ilk kullandığım zaman beyazlattığını düşünmüyordum sadece temizliyor diyordum fakat zamanla dişlerimdeki beyazlık farkını gördüm.Hatta açık renkli rujlarda dişler sarı durur.Bu diş macununu kullanırken o rujları kullandığımda bile dişlerim oldukça beyaz duruyor.Oldukça başarılı ve sağlıklı bir ürün.Daha önce de favorilerimde olan bir ürün.

Yorum Gönder

0 Yorumlar