Efsane Diziler: Rooftop Prince


Bugünün ufak çaplı migrenini atlattıktan sonra (Elhamdülillah) bugünün yazısına başlayabilirim :)

Bugün Efsane Diziler bölümümüze Omurice'ı ilk öğrendiğim bir diziyi ekleyeceğim.Rooftop Prince :) İzlendiği dönemde orijinal senaryosu ve kuvvetli oyuncu kadrosuyla herkesin beğenisini toplamıştı.Ben de çok beğenildiği için izlemiş ve beğenmiştim.


Park Yoo Chun- Lee Kak / Yong Tae Yong

Han Ji Min- Park Ha / Bo Young

Lee Tae Sung- Young Tae Moo / Prince Moo Chang

Jung Yoo Mi- Hong Se Na / Hwa Young

Lee Min Ho- Song Man Bo

Choi Woo Shik- Do Chi San

Jung Suk Won- Woo Young Sool

Gerçekten o sıralar benim daha önce izlemediğim bir konuydu.Ben inanmıyorum ama bir reenkarnasyon üzerine kuruluydu hikaye.Geçmiş dönemde yaşayan bir kralın ve çevresindekilerin şimdiki zamanda tekrar karşılaşması anlatılıyor.Eski zamanda başroldeki kız yani Park Ha Lee Kak ile evlenecektir fakat pislik ötesi kardeşi Hong Sena yani Hwa Young yüzünü yakar ve tabi ki kız evlenemez Hwa Young evlenir.Ama Hwa Young ilginç bir şekilde ölür ve sebebini bulmak isteyen Lee Kak ekibiyle beraber geleceğe gider.Kaderinin Hwa Yong olduğunu zannetse de zamanla asıl kaderinde olan kişinin Park Ha olduğunu anlar.Bu arada tabi birçok olay olur.Çoğu komik.Lee Kak'ın adamlarına bayıldım.Hong Sena'yı ise bi kaşık suda boğabilirim.

Eğlenceli,komik bazen de sinirlerinizi hoplatan bir dizi :)







Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. bazı dizilerim istem dışı yarım kaldılar ama onlara devam edeceğim..bu da onlardan biri..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dizileri çıktıkları zamanda izlemek daha eğlenceli oluyor :/

      Sil
    2. haklsın.. zaman geçtikçe eski moda diye izlemediğimiz güzel yapıtlar bile olabiliyor.. mesela faithşu an onu izlemekteyim.. 2012 yapımı kendileri o zaman izlesem dahaeğlenceli bulurdum herhalde :)

      Sil
    3. ben de secret gardenı bitiremeyeceğim heralde

      Sil