Mim: Sevdiğim Bloglar


Merhaba :)

Bugün beni çok sevdiğim Su ablamın mimlediği konu hakkında yazıyorum.Konumuz; sevdiğiniz blogları nasıl bilirsiniz?İlk önce şunu söyleyeyim severek takip ettiğim bloglardaki ortak noktalar üslup ve Kore hayranlığı.

Madem Su ablam etiketlemiş ondan başlayayım :) mimden sayılmasın bu :D sunun notu; Alice Harikalar Diyarında temalı hatta bu hikayenin hakkını veren bir blog.Çoğunlukla kitap temalı benim kitapla aram yok ama diğer konuları zevkle okuyorum ve yazdığı dili çok beğeniyorum.

aforizmikkalıntılar..Canım arkadaşım..Dert ortağım mı diyeyim bilemedim :D Neyse blogdan bahsedeyim kendisinden bahsedersem bu yazı uzar :) Yine yazılarını okuduğumda gülümsetenlerden.Kitap,şiir,güncel konular ve dizi-film yorumlarını keyifle okuyabileceğiniz bir blog ;)

Sevgili arkadaşım sawako..Blog sayesinde tanıştığım güzel yürekli insanlardan.Ben bu blog hakkında ne söylesem ne anlatsam az.Hemen hemen herşeyi bulabilirsiniz.Ve her yazısı bir efsane.Uslubuna bayılıyorum.

nabrutu bilmeyeniniz yoktur zaten :) Hayatın içinden, bazı acınası hallerimizi öyle güzel bir şekilde anlatıyor ki o halime ağlayacağıma gülüyorum :D Aynı şekilde dizi-film yorumları da bu şekilde :)

renklitirtil ile henüz yeni tanıştık ama blogunu çok sevdim.Dizi ve film tanıtımlarını bolca görebilirsiniz :)

hanhanasya da yeni tanıdığım bloglardan ama o da bir efsane :) O kadar güzel dizi-film yorumları yapıyor ki hepsini izleyesim geliyor.

Benim severek hatta bayılarak takip ettiğim bloglar ve nedenleri ;) Umarım hoşunuza giden bir yazı olmuştur.Siz hangi blogları takip etmeyi seviyorsunuz?

Hangi Çizgi Film Karakteriyim Mimi

Sabahları Nasıl Uyanırım Mimi


Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Teşekkür ederim.Efsane olmak için erken.Klavyemizin yettigince karalıyoruz bir şeyler.^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim ;) Bence gayet iyisin :) Çok beğeniyorum özellikle de dizi yorumlarını :D

      Sil
  2. Çok güzel bir mimmiş teşekkür ederim kuzummm

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim güzel sözlerin için ^^
    ellerine sağlık

    YanıtlaSil