Hediye Gelen Kırtasiye Ürünlerim


Herkese merhaba :)

İstek üzerine bir kırtasiye yazısıyla karşınızdayım.

Aslında önceden kırtasiye alışverişlerini çok severdim.Canım sıkıldığında kendimi kırtasiyeye atardım.Şirin değişik ürünleri çok seviyordum.Hala severim ama eskisi kadar değil.

Bu yazımda elimde olan ve bana hediye gelmiş olan kırtasiye ürünlerinden bahsedeceğim.




Deffter Love çizgili defter.Bunu kardeşim aldı bana.Not almayı çok çok severim.Özellikle blog konusunda bolca not alırım.Bu defteri de bunun için kullanıyorum.Deffter markasının bu defterlerini de çok seviyorum.Değişik renklerde ve temalarda bulabilirsiniz.




Creativworld Disney Princess not defteri.Bu defter ise bana Koreli arkadaşımın hediyesi.Disney temalı ürünleri seviyorum zaten.Bunu da çok beğendim.



Chenyang not defteri.Sevgili arkadaşım Cherijamu'nun doğumgünü hediyesi.Tam blog notlarını almak için ideal bir defter.



The Container Notebook To Do List.Bunu da kardeşim aldı ve bayıldım.Birkaç kez kullanmaya kalktım ama kıyamadım.



The Open House Schedule Weekly Schedule Essay Board.Çok çok kullanışlı ufan bir masa ajandası.Tarih yazmadığı için her zaman kullanılabilir.Bunu da Tayland'dan bir arkadaşım göndermişti.



Bu galiba Daiso'dan.Japon mektup arkadaşım göndermişti.Daiso'yu çok sevdiğimi bildiği için genellikle oradan ürünler gönderiyor bana.Modeli Yummy Mate Love Sweets.Kapağı kalın defterler daha kullanışlı ve sağlam oluyor.Bu da o defterlerden.İçindeki çizimler de çok tatlı.



Bu defter de geçen seneki doğumgünümde çok sevdiğim bir arkadaşımdan hediye olarak geldi.Doğal bir defter.Bir ülkede yetişen ağaçtan yapılmış.Kapağı doğal yapraklarla kaplanmış zaten.Bunu kullanmaya da kıyamıyorum.



Bu kelime kartları da Cherijamu'dan.Korece öğrenenler için günlük kelimelerin olduğu küçük kartlar.2. resimdekinin üzerinde yazan ise Bigbang :)


Bu rozetleri 2 arkadaşım hediye ettiler.Bir ara İstanbul'da Gyeongju festivali vardı.Giden arkadaşlarım bana da oradan hatıra rozet hediye ettiler sağolsunlar :)


Daiso'dan masking tapeler.2 tane daha vardı ama onları bitirdim.Kalanlar kuş,elma,çiçek ve kalp desenli.Bunları da sıkça hediyeleştiğim mektup arkadaşım gönderdi.Kuş ve elmalı olanlar 2'li paket içerisinde satılıyorlar.Bunlar deco bant değil masking tape.Yani kağıt gibi yapıları.


Çok fazla kitap okumam.Şurada biraz bahsetmiştim bundan.Ama arkadaşım yine de bana ayraç göndermiş.Kullanabilirim aslında şimdi çıkarınca farkettim :)

İlk ayraç Anadolu Gençlik Derneği'ne ait diğeri ise Sule Yayınları'na.


Asyalı arkadaşlarım mutlaka bana Hello Kitty karakterine ait ürünler özellikle de yapıştırma gönderiyorlar.Önceden sevmezdim ama onlar gönderdikçe sevmeye başladım.



Sanrio Hello Kitty Sticker.





Daiso Jewelry Sticker.


Umix Çıtçıtlı A6 Zarf Dosya.Kardeşimin hediyesi.Sticker ve ufak kağılar için kullanışlı ve çok şirin bir dosya.


Bunlara bayılıyorum :) Kore geleneksel temalı sırasıyla damat,kraliçe,kral ve gelin desenli mektup zarfları ve kartlar.Miracle Korea Mini Card ürünün ismi.





Damat ve gelinin kartlarının arkasında 'Hanbokhaseyo' yazıyor.Galiba mutlu olun gibi birşey.Kral ve kraliçenin kartlarında da 'Annyeonghaseyo' yazıyor.O da merhaba demek.


Koreli bir arkadaşım göndermişti bu kartları da.



Sanrio Hello Kitty mini zarf ve yapıştırma.Japonya'dan geldi.Hello Kitty'nin daha romantik temalı ürünü diyebiliriz buna.




Ve yine Koreli arkadaşımın gönderdiği mektup setleri.Burada bu tip şeyleri bulmam pek mümkün değil.Var ama bu kadar şirin değil.Ayıcıklı olan Daiso Character Letter.Galiba karakterin adı Karomoyang.Diğeri de yine Daiso'dan Sokmaum Letter Set.İkisine de bayıldım.Mektuplarımı bundan sonra bunlarla yazacağım inşaAllah.

Bu arada yakında bir Daiso Ürünlerim yazısı yazacağım :)


Ve son olarak Finlandiya'dan sıkça mektuplaştığım arkadaşımdan Finnair tükenmez kalem.Aslında bu kalemler basit görünüyor ama açıkçası ben çok seviyorum çünkü sık sık ihtiyacım oluyor ve farklı yerlerde bulunması gerekiyor.

Yabancı mektuplaştığım ve hediyeleştiğim arkadaşlarım uzun ve sürekli irtibat halinde olduğum arkadaşlarım.Yani yurtdışından gelen hediyeler 3 kişinin farklı zamanlarda gönderdikleri.

Umarım hoşunuza gitmiştir.

Daha çok kırtasiye yazısı gelecek inşaAllah merak etmeyin :)


Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Yaaa o kadar beğendim ki ürünleri! Maşallah Güle güle kullan :) Bi sey sorucam postcrossingde genelde kartpostal gonderdigin kisiden kartpostal alma ihtimalin sifir gibi bir seymis sen nasil bu akrkadaalarinla bu kadar ilerlettin ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Ben postcrossing değil de penpalling yapıyorum.İlk önce internetten tanıyıp sonra hediyeleşmeye başlıyoruz

      Sil
    2. Aa anladiiim peki kac yıldır bu uygulamadasin?

      Sil
  2. Güle güle kullan canım. Çok şeker her biri :)

    YanıtlaSil
  3. bayıldımm hele ince uzun,telli defterler çok güzeldi :)
    benim de sana hediye paketi göndermek aklımda ama buralar kardan,kıştan,buzdan çok fena .ne zaman gönderebilirim bilmiyoruum :/
    güle güle kullan canım benim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Su abla :) hehe boşver sıkıntı yok.Gördüm son yazılarından birince karlı karlı çok güzel tadını çıkarın ;)

      Sil