İzlemek İstediğim Kore Dizileri


Merhaba :)

Artık eskisi kadar sık dizi izleyemiyorum ve kısa sürede bitiremiyorum.Hatta bir diziyi 6 ayda bitirdiğimi hatırlıyorum -_- Bu yüzden izlediğime değen bir dizi olması için bolca araştırırım dizileri.Çok popülerse neden popüler,kimler oynuyor vb..

Bu postta da son zamanlarda izlemek istediğim dizileri sizlerle paylaşmak istedim.


Cheese In The Trap

Park Hae Jin ve Seo Kang Joon 2. rollerde oynadıkları zamanlarda dikkatimi çeken oyunculardı.Bu oyuncuların neden başrol oynadıkları diziler yok diyordum ki kendilerini ve oyunculuklarını ifade edebildikleri güzel bir dizi Cheese In The Trap.Aslında izlemek istemiyordum ama Sevgili Hanhan Asya o kadar güzel kesitler paylaştı ki diziden izlemek istedim.Konusunu hala bilmiyorum ama üniversite öğrencilerini oynuyor başroller sanırım.Bir de başrol çocuğun karanlık yüzü var sanırım.Öyle birşeyler.Bu arada ben başrollerdeki kızları aynı kişi oynuyor zannetmiştim :D


Horse Doctor

Yine konusunu bilmediğim ama tam bir tarihi dizi ve Lee Yo Won hayranı olduğum için bu diziyi izlemek istiyorum.Lee Yo Won gerçekten tarihi karakterlere çok yakışıyor.


Kill Me Heal Me

Çıktığı zamanda izlememek için direndim ama herkesten izlemelisin tepkisi alınca merak ettim.Ama kısa zamanda izlemeliyim çünkü bu tip dizilerin vakti geçince izleyemiyorum.Hwang Jung Eum'u She Was Pretty'de izlemiştim ve çok beğendim başrolde aynı zamanda Park Seo Joon da vardı.Ji Sung'u ise Save Your Last Dance For Me'de izlemiştim çok beğenmiştim.3'ünün bir arada olduğu dizinin de mükemmel olduğunu tahmin ediyorum.Bu da sanırım bir çok kişilikli insanın ve doktorunun arasında geçenleri anlatıyor.


Queen In Hyun's Man

Bu diziyi de Yoo In Na'yı beğendiğim için izlemek istiyorum.Ayrıca senaryoda geçmişle bağlantı da var.E tam benlik o zaman :)

Tavsiye etmek istediğiniz diziler varsa yoruma yazabilirsiniz :)



Yorum Gönder

14 Yorumlar

  1. Cheese in the trap ve kill me heal me süper diziler inşallah bir gün izlersin ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bencede onların konuları diğerlerine göre harika;) ama Queen In Hyun's Man için pek öyle diyemem pek hoşlanarak izlemedim..

      Sil
    2. Bir de eski ya bilemedim izlesem mi

      Sil
    3. yeni dizilerden izlersen daha iyi olur hiç dizi bulamazsan ona başlarsın ;)

      Sil
    4. Tamam ;) secret gardenı da çok beklettim ve şuan izlemek istemiyorum çok sıkıcı geliyor

      Sil
  2. Güneşi Kucaklayan ay dizisi de çok hoş benim ilk tarihi dizim ben pek tarihi sevmiyorum ama olsun.Kill Me Heal Me çok güzel cheese in the trap bakalım bitmeden çooooook güzel diyemem ama ben sevdim ve de ilk 12 bölüm süperdi.:)Şimdiden keyifli seyirler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hehe bazı dizilerde sonlarda saçmalıyorlar bakalım bunda nasıl olacak

      Sil
  3. Kill Me Heal Me'yi izlemeni kesinlikle tavsiye ederim. :D

    YanıtlaSil
  4. Kill Me Heal Me muhteşem bir dizi kesinlikle izlemelisin.
    Eğer izlemediysen Healer,Empress Ki,Emergency Couple,Secret Love(Ji Sung ve Hwang Jung Eum oynuyor) tavsiye ederim.
    Yeni başladığım D-Day dizisi de çok güzel. :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsi vaktinde çok merak ettiğim dizilerdi ama şimdi izlersem bırakır mıyım yarıda diye düşünüyorum 😕

      Sil
    2. Bende şuan senin gibi düşünüyorum.D-Day'e başlayalı 1 ay olacak ama bitiremiyorum.İzleme isteği gelmiyor.Neyse geç olsun güç olmasın :))

      Sil