Etude House Berry Delicious Color In Liquid Lips Juicy



Misss gibi bahar geldi Hamdolsun :)

Ben de bu bahar sezonunda Etude House'un yeni çıkan Berry Delicious serisinden bir ürün denemek istedim ve Color In Liquid Lips Juicy'yi aldım.

Şurada bu seriyi ve çıkan daha birçok yeni ürünü paylaşmıştım.


Berry Delicious serisinin teması çilek :) Benim nadir sevdiğim meyvelerdendir çilek.Bahar mevsimini anlatan şeylerden biri de çilek olduğu için bu seriye çok yakışmış.

Kokusu mis gibi meyveli sakız gibi :)

Bu ürünlerin tanıtımını yapan videolarda ilgimi en çok çeken bu tint oldu.Çünkü rengi gördüğünüz gibi mint yeşili.Bendeki rengi GR701.Ambalajı inanılmaz şık duruyor zaten.Bir de bu senenin Kore modasında şurada anlattığım gibi pastel renkler moda ve bu ürünün kabı da tam bu modaya uygun.



İçeriğine baktığımızda aplikatörü biraz değişik.Çok fazla ürün gelmiyor.Tüm dudağa uygulamak için 3-4 kere ürünü almanız gerekiyor.

Rengi ise izlediğim videoda lila rengiydi fakat bende fuşya tonlarında mor-pembe arası bir renk oldu.Kişiye göre değişiyor mu anlamadım.Ben bu senenin rengi pastel diye lila tonlarında diye almıştım ama koyu renk geldi.Ama yine de canlı bir bahar rengi.

En eğlenceli kısmı sürdüğünüzde yeşil ama bir müddet sonra kendi rengine dönüşüyor.



Ve benim bu tintlerde hiç sevmediğim özellik olan çok zor çıkması-temizlenmesi bu üründe de var maalesef.Yani kalıcı bir ürün.En yakın zamanda bir tint temizleyici alıp bu ürünleri günlük olarak kullanmak istiyorum.

Şuradan satın alabilirsiniz.


Yorum Gönder

0 Yorumlar