2016'da Geri Dönüş Yapacak Amerika Yapımı Diziler ve Benim İzlemek İstediklerim


Hep Kore dizisi mi izleyeceğiz :D Benim de tabi ki Kore dizileri dışında izlediğim diziler var.Kore dizileri kadar çok olmasa da..

Amerika,İngiltere yapımı dizilere çok aşık bir insan değilim.Hatırlıyorum eskiden Lost vardı.Herkes acayip izler anlata anlata bitiremezdi.Ben ne sevmiştim ne de izledim.Şöyle bir huyum var o sırada herkes bir diziyi izliyorsa hevesim kaçar.Bu yüzden birçok güzel diziyi vaktinde izleyememişimdir.Kore dizilerini izleme konusunda da vardı bu huyum ama onu atlattım :D Çünkü diziyi o sezonda izlemezsem dönüp izleyesim gelmiyor.



Prison Break

Lise sonlardaydım sanırım Prison Break'e başladığımda.İşte yukarıda dediğim gibi o zamanlar herkes Lost'a sarmıştı.Tabi Prison Break de popülerdi fakat Lost kadar değildi.1 bölüm 2 bölüm derken Prison Break iyice sardı.Bir yaz tatilinde 4 sezonu bitirdiğimi hatırlıyorum.

Abisini hapishaneden kaçırmak isteyen Micheal'ın ve kaçırma esnasında kendisine katılan insanların daha sonra bu kaçış sayesinde birçok kesimin dikkatini çekmesiyle ilginç kaçış maceralarını ve görevlerini anlatıyor.4. sezon çok kötü bitti.Ağladım mı hatırlamıyorum ama çok üzülmüştüm.Ama geri dönüş yapacaklarını duyduğumda çok sevindim.Hem de tam kadroyla.

Biraz konusuna baktım.Her sezon bir hapishaneden kaçış planı oluyordu.Bu sezon da yani 5. sezonda Michael'ı Yemen'de bir hapishaneden kurtarma macerası olacakmış.Buralara yakın bir konu olmasına sevindim :D 3. sezondaydı sanırım Türkiye adı geçmişti.Çok sevinmiştim.Asın bayrakları !! :D Sonuna kadar izleyebildiğim tek Amerika yapımı dizi Prison Break.

Dizinin 2017'de çıkması planlanıyor.


Fuller House

90'lar çocukları hatırladı mı bu diziyi :)

Bayılırdım bunu izlemeye.Babaları,dayıları ve amcalarıyla yaşayan 3 kız kardeşin komedi türündeki hikayesi anlatılıyordu bu dizide.Bu sene de Fuller House adıyla tekrar diziye başladılar.Kadro aynı.Sadece Michelle yok.Fragmanını izledim.Eski havasından birşey kaybetmemiş.Çok güzel.Bu da izlemek istediklerim arasında.Şubat 2016'da yayınlanmaya başladı.



Sherlock

İzlediğim bir diğer dizi de Sherlock.Bu İngiliz yapımı gerçi ama olsun.Dönüş de yapmıyor devam eden bir dizi.Yine de ekleyeyim dedim.Süre olarak uzun bir dizi ama bir sezonda max 3 yada 4 bölüm oluyor.Tam benim istediğim gibi.Dizi tadında kalıyor.Sherlock da 2017'de yeni sezonla dönüş yapıyor.


Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Bir şeyler izlemekten baya uzak biriyim aslında -kendi blogumda yazmıştım- ama Sherlock'u bende bekliyorum. Senin dediğin tam uymuş, tadında kalan dizi :D
    Diğer dizileri bilmiyorum ama belki onlarada göz atarım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de uzun süreli ve uzun sezonlu dizileri çok sevmiyorum.Bunlar nadir olanlar :D

      Sil