Bioderma Sensibio H2O Make-up Removing Micelle Solution Sensitive Skin-Hassas Ciltler İçin Makyaj Temizleme Suyu


Merhaba :)

Grip hala devam ediyor ben de.Dün hem halsizlikten hem de yoğunluktan yazamadım.

Bugün blogda bir makyaj temizleme ürünü inceleyeceğiz.

Makyaj temizleme suyu olarak en başarılı ürün dendiğinde akla ilk gelen Bioderma'nın Sensibio H2O Micelle makyaj temizleme suyu.

Gerçekten dendiği,övüldüğü kadar var mı buyrun beraber bakalım.


Ben seneler önce yine son aldığım gibi set şeklinde almıştım ilk kez Bioderma Sensibio H2O suyu.Fiyatı biraz pahalı.Bu yüzden kampanyaları bekliyorum yada küçük olanından alıyorum.İlk aldığımda 2'li olanı 47 liraya almıştım galiba.Baya idare etti beni.Zaten 1 şişesinde 500 mllik ürün var.Yani 1 litrelik makyaj temizleme suyunuz olmuş oluyor.Ben bir de ürünü daha iyi yani tasarruflu kullanabilmeniz için aşağıda bir fikir vereceğim.

İlk Bioderma makyaj temizleme sularım bitince başka şeyler deneyeyim dedim.Ben bir ürünü sürekli almaktansa yeni ürünler denemeyi tercih ederim.Ama bu konuda yani makyaj temizleme suyu konusunda bundan sonra birkaç ürün denedim ve hiçbiri Bioderma'nın yerini tutmadı.O sıralar kampanya yoktu ben de sanırım 100 mldi hatırlamıyorum o küçük olandan aldım idarelik.Ve yaklaşık 6-7 ay önce de bir kampanya yakaladım N11'de.(Buraya bir parantez açayım dedim.N11'den alışveriş yapmayı çok seviyorum.Çoğu zaman büyük kampanyalar oluyor.Bunun için ayrı bir yazı isterseniz yorum bırakmayı unutmayın :)) Ben aldığımda 55 liraydı ama şuan en uygun 2'li kampanya şu.Bence ya biraz daha bekleyin yada denemek için 100 ml'lik olanından alın onu fiyatı da N11'de 15 lira civarı şuan.




Gelelim yapısına,işlevine..



Bioderma'nın farklı makyaj temizleme suları da var fakat bu hassas ciltler için.Gerçekten de hassas cilde uygun bir ürün.Benim özellikle gözlerim hemen tepki verir makyaj temizleme sularına ama bunda hiç böyle birşey yaşamadım.Sanki normal bir suyla temizliyormuşum gibi.Aynı zamanda cildime de zarar vermedi.

Temizleme suyu olduğu için,cildi güzel temizlediği için tekrar durulamaya gerek yok.Fakat ben makyajımı çıkarırken yine de yüzümü yıkıyorum.Şuradan sivilcelenmeye karşı makyajımı nasıl temizlediğimi okuyabilirsiniz.

Bir kötü yanı var o da kokusu.Cildi temizlerken yumurta gibi bir koku oluyor.



Deneyimiz için 1 tane suya dayanıklı ve 1 tane de suya dayanıklı olmayan kalem seçtim.

İnce olan Flormar'ın 101 numaralı göz kalemi,diğeri Rimmel London Scandal Eyes göz kalemi.





Öncelikle 2 damlamsı şekilde pamuğa döküyorum üründen.Sonra buruşturup sıkarak ürünün bütün pamuğa yayılmasını sağlıyorum.Böylece ürünümüzü tasarruflu kullanmış oluyoruz.



Sonra sürdüğüm kalemlerin üzerine bastırıp bir kere siliyorum.Normal kalemi güzel çıkarıyor fakat waterproof yani suya dayanıklı ürünlerde biraz da uğraşmanız gerekiyor.


Suya dayanıklıyı da çıkarıyor fakat uğraşmak gerekiyor.Bunu yaparken cildinizi incitmeyin.

Benim severek kullandığım bir ürün.Bir makyaj temizleme suyuna göre oldukça güzel temizliyor makyajı.Özellikle de ten makyajını.Dediğim gibi değişik ürünler de kullandım ama bunun kadar başarılı bulmadım.

Yorum Gönder

0 Yorumlar