Global We Got Married Taec Emma



Dediğim gibi Kore'nin TV Showlarından en çok sevdiğim program We Got Married serisi.

Son izlediğim We Got Married serisi de Global olandı.Global We Got Married diye bir seri çıkardılar Kore ve yabancı biriyle oluyor bu çift.Birçok ünlü çift yaptı fakat benim tercih ettiğim ve çok beğenerek izlediğim çift 2PM'den Taecyeon ve Tayvanlı sanatçı Emma Wu (Gui Gui).


2PM üyeleri zaten çok eğlenceli.Taec de çok eğlenceliydi gerçekten.Ama Nichkhunla karşılaştırdığımda Nichkhun daha iyiydi.


Emma çocuk ruhlu bir kız ve çok tatlı.Bayıldım şeker gibi ^^


Sürprizlerle dolu bir programdı.

Taec,Emma'nın çocuk ruhunu çok güzel idare etti.





Beraber bir şarkı yaptılar ve şarkıya bayıldım.Adı da 'I Love You'.Keşfettiğimde uzun bir süre dinledim bu şarkıyı.


İzlerken asla sıkılmayacağınız bir program.


Ayrılık sahnesi çok duygusaldı.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. we got married benim de en sevdiğim programlardan. gerçi ben global izlemiyorum. yalnız çiftlerden song jae rim ve kim so eun üstüne tanımam, tam bi aşk böcekleriydi^^
    yalnız bu programda böyle takıldıktan sonra nasıl atrılıyolar, nasıl gerçekten aşık olmuyolar, gidip başkalarıyla birlikte olup birbirlerini başkalarıyla birlikte nasıl izliyolar gerçekten aklım almıyo!!!
    profesyonel olmak böyle bişey olsa gerek^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de onu düşünmüştüm.Robot olmaları lazım.Ayrılırken biz bile ne kadar üzülüyoruz.Gerçek gibi bir ilişki yaşıyorlar.Sonra nasıl atlatıyorlar bu durumu bilmiyorum.Global'da da benim tek izleyebildiğim bu oldu :) Ama favorim Khuntoria :)

      Sil