Kıyafet Alışverişim


Alışveriş yazılarımda hep kozmetik ürünleri görüyorsunuz.Bu sefer farklı bir alışverişle karşınızdayım.Ben kıyafete çok para harcayan biri değilim.Ve sık kıyafet alışverişi yapmam.Bir kıyafeti bir sürü şeyle kombinler giyerim.

Bu alışverişimdeki ürünler uygun ihtiyaç ürünleriydi.





Öncelikle yerel bir mağaza mı diyeyim bilemedim.Hani olur ya belli yerlerde olan mağazalar genellikle uygun kıyafetler satılır öyle bir mağazadan Nisan markasına ait etnik desenli,kapşonlu,yırtmaçlı bir yelek aldım.Kumaşı ifil ifil yazlık harika bir kumaş.Desenini çok beğendim ve 20 liraydı.


Snoopy karakterini çok seviyorum.Bu tshirtü görünce de ve fiyatının da 12 lira olduğunu görünce alayım dedim.Zaten alışverişimin çoğu ev kıyafetlerinden oluşuyor.Bunu da evde giymek için aldm.Markası Chamakh.


Bir de böyle çiçek desenli mont tarzı şeyleri çok beğeniyordum.Hoşuma giden desende bulunca bunu da almak istedim.Fiyatı 25 liraydı.Markası Helly.


Yerel mağazadan aldığım son ürün ise GNG Basics diye bir markanın şalvar diye geçen desenli ince kumaş pantolonu.Bel kısmında deri detayı var.Ben yazın bu tip pantolonları kullanmayı çok seviyorum.Rahat ve kullanışlı oluyor.Fiyatı 20 lira.


Daha sonra LCW'den birkaç parça birşey aldım.Öncelikle LCW Jeans sanırım Slimboy Bleach diye geçen yırtıkları olan bu pantolonu aldım.Bu tip pantolon denemek istemiştim ama altına yama koydurmak gerekir diye düşünmüştüm.Ama bu pantolonda zaten yırtıkların altında yama var.Bu yüzden hoşuma gitti.Bir de açık renk daha çok yakışıyor bu pantolon modeline diye düşündüğüm için açık renk kot aldım.Fiyatı 60 lira.


Sonra evde giymek için sanırım LCW'nin yeni çıkardığı bu LCW Sports serisinden bir sweat aldım.Üzerinde pembe 'RELAX Enjoy The Moment' yazıyor.Yine bu pembelerin siyahla karışımı sweatin rengini oluşturuyor.Kolları uzun ve kolların alt kısmında baş parmağı geçirmek için delikler var.Ben ilk başta defolu zannetmiştim ama modeli öyleymiş.Fiyatı 20 liraydı.



Son olarak bir pijama aldım.Pure Secret koleksiyonundan bu gri,hafif kumaşlı,bilekliği olan şirin gri pijamayı tercih ettim.Bununda fiyatı 20 liraydı.

Aldıklarım bu kadar.Kumaş ve kıyafet konusunda çok bilgim yok o yüzden kısa tanıtım oldu.Eğer merak ettikleriniz olursa sormayı unutmayın.



Yorum Gönder

0 Yorumlar