Mart Bitenler 2016


Uzun zaman sonra ilk defa grip oldum.Bağışıklık sistemimin güçlü olmasının vesilesini şurada anlatmıştım.O kadar uzun süredir grip olmuyordum ki artık olayım nasıl birşeydi unuttum diyordum.Al sana grip.Hiç de güzel değilmiş.Kaç gündür doğru düzgün yutkunamıyorum.İştahım var ama o boğazdaki acı ve o kötü tattan dolayı doğru düzgün birşey yiyemiyorum.Her tarafım ağrıyor resmen.Burun akıntısı falan yok ama bunlar bile yetti.

Bu ağrılar yüzünden azcık dinleneyim dedim ama uyuyamadım.Kalkayım bugünün yazısını yazayım dedim.

Sürçü lisan edersem affola :D

Konumuz mart ayında bitirdiğim ürünler,hangilerini beğendim hangilerinden memnun kalmadım.


Birkaç makyaj ürünü var çöpe giden.

Missha Perfect Cover BB Cream No.21-Ürünü alalı baya oldu.Çok çok memnunum.Ayrıca bahsedeceğim başka bir yazıda.Çöpe gitme sebebi artık alalı çok olduğu için yapısı sulandı ve sürdükten sonra sivilce yapmaya başladı.

2 tane takma kirpik yapıştırıcı çöpe gidiyor çünkü ikisi de kurumuş.Biri sanırım Lionesse'nindi diğeri ise Bim'den aldığım kirpiklerindi.





Son alışverişimde aldığım ürünlerden üçü bitti bile.2 tane Watsons markasına ait Mini Wet Wipes Floral Scent ıslak mendil ve Watsons Le Petit Prince mendil.

Sleepy Rose Garden Islak mendil.Kokusuna bayılıyorum bunların.Gerçek,parfümsüz gül gibi kokuyor.

Komili Islak Mendil.Bu ürünü de hijyenik diye tercih ediyorum ve memnunum.


Colgate Plax ağız suyu.Ferah bir his bırakan bir ağız suyuydu.Cosmetica alışverişimden hediye olarak gelmişti.


Colgate Optic White Diş Macunu-Beyazlatma özelliği iyi bir macun fakat son zamanlarda çok sık çay tükettiğimden sanırım çok fayda etmemişti.


Oriflame You Dazzle Shower Cream- Kokusu çok güzel.Yapısı krem ve jel arası.Böyle hafif tatlımsı çiçek kokusu var.

Yves Rocher Green Tea From China Fresh Shower Gel.Mart favorilerimde bu üründen bahsetmiştim.Kokusu çok güzel.Yapısı da jel ve sabun arası gibi.Heralde sabun gibi saçmaladın sen de Meri demeyin.Sabun içermeyen duş jelleri de var :D

Ve son olarak da The Body Shop'un Japanese Cherry Blossom Fragrance Mist'i çöpe gidiyor.Çünkü kokusunu hiç sevmiyorum ve benim için baş ağrısı yapan kokulardan.Galiba migrenim.Doktora gitmedim.Gerçi gitsem de 'o zomon o kokoloro koklomo' diyecek eminim.Buradaki doktorlarımız çok zeki.








Yorum Gönder

0 Yorumlar