Nisan Favorilerim 2016




Merhaba :)

Nisan da bitti ve ben bu ay en çok neleri kullandım,neleri sevdim,neleri dinlendim,okudum vb.. bunları sizlerle paylaşmak istedim.

Öncelikle kullandığım kozmetik ürünlerine bakalım;

Müthiş bir baz keşfettim.Daha doğrusu CC krem ama ben baz olarak bayıldım.Zaten elimde olan bir üründü fakat yeni yeni kullanıp sevmeye başladım.Innisfree CC krem hem yapı hem de işlev olarak bu ay çok severek kullandığım bir ürün oldu.

Aslında çok fazla parfüm kullanan bir insan değilim.Kokulara karşı çok hassasım.Çok nadirdir beğendiğim kokular.Baş ağrım çok oluyor sevmediğim bir kokuyu koklayınca.Şu sıralar bu konu hakkında şikayetim arttı.Sizce doktora gitmeli miyim?Ben migren diye düşündüm ama ne olduğunu bilmiyorum.Neyse bu ay yine daha önce elimde olan ama yeni beğendiğim bir roll-on parfüm favorilerim arasında.Bath and Body Works Forever Red çift taraflı,bir tarafı lip gloss diğer tarafı roll on parfüm olan bir ürün.Parfüm tarafı favorimdi benim.Şekerli,kalıcı bir kokusu var.Bu yüzden bahara çok uygun olduğunu düşündüm.

Cildim son zamanlarda çok kuru.Göz altlarıma kapatıcı uyguladığımda kapatıcılar maalesef çizgilere dolma yapıyor.Birçok pudrayı göz altımı sabitlemek için denedim fakat memnun kalmadım.Bir de Tony Moly'nin Cats Wink Clear Pact 01 Clear Skin pudrasını denedim ve bayıldım.Göz altıma uyguladığım kapatıcıların üzerine bu ürünü uyguladığımda birikme yapmadı.

Etude House Color My Brows kaş rimeli de özellikle rengi açısından bahar makyajlarımın vazgeçilmezi.Bendeki rengi 1 Rich Brown fakat koyu durmuyor.

Wet n Wild'ın Coloricon E3931 Floral Values paletini daha doğrusu paletindeki renkleri nasıl kullanacağımı bilmiyordum.Bu sene pastel tonlar moda olunca bu renklerle çok güzel bir göz makyajı yaptım ve çok tatlı bir bahar makyajı oldu.

Son kozmetik favorimde bu hem nem veren hem de rengi çok tatlı bir açık pembe olan Maybelline'nin bu Color Whisperlarından 130 numara Pink Possibilities.


Daha önce de belirttiğim gibi ben kitap okumayı sevmem bana birşey katmadığı sürece.Yani her kitabı okumam.Bana manen birşeyler katması lazım.Bunu yanlış anlamayın.Mesela bir hikaye veya roman da benim mutlu olmama,manen huzur vermeye sebep olursa onu da okurum.

Kur'an mealine defalarca başladım ama hep yarım kalmıştı.3-4 ay önce yabancı arkadaşlarımın İslamiyet ile ilgili soruları,onların okuyup bana tavsiye etmeleri,bildiklerinden çok okumayı dene tarzı tavsiyeleri beni uyandırdı ve artık gerçekten meal okumam lazım dedim.Müslümanız ve çok fazla soru geliyor bize.Çok yetersiz kaldığımız yerler oluyor.İnternetten okuduğumuz,meal olmayan (güvenemediğimiz kitaplardan) cevapların doğruluğu meçhul ve bunları cevap olarak vermemiz de uygun değil.En en en mantıklısı kesinlikle meal okumakmış bunu anladım.

Bu ay bir ayeti çok severek okudum.Bunu sizlerle paylaşmak istiyorum.

"Sakın onların malları da çocukları da seni imrendirmesin.O hiçbir şey değil.Ancak Allah,onları dünya hayatında bunlar nedeniyle azaba çarptırmayı ve canlarının kafir oldukları halde çıkmasını istiyor."

Hani bazen bu kadar kötü insanların hayatları nasıl bu kadar iyi olabiliyor,çoluk çocukla,bu kadar nimetle diyoruz.Buyrun size cevabı :)



Müzik dinlemeyi de çok sevmem aslında ama bu ay IU ve Kim Chang Wan'ın düeti Meaning Of You şarkısını çoookça dinledim :) Sevgili bulutlublog sağolsun sayesinde buldum :)


Bir diğer sıkça dinlediğim şarkı ise Reply 1988'in şarkıları oldu.


Bir de Apink'ten Eunji'nin yeni solo albümü çıktı.'Dream' şarkısının klibi çekildi ve ben klibe bayıldım.Eunji'nin makyaj önerisini de yakında paylaşırım ;)




Şimdi komik görünen ama biz ev kızları için çok faydalı bir favorimi paylaşacağım :D Bildiğiniz gibi bahar temizlikleri başladı.Çamaşır suyu da vazgeçilmez ama kokusu mahvediyor insanı.Ben bu ay bu konudaki sıkıntımızı giderecek bir ürün buldum.Bingo'nun Klasik Çam Ferahlığı çamaşır suyunun kokusu çok güzel.Çok az bir çamaşır suyu kokusu geliyor ama mükemmel bir temizlik sağlıyor.Kokusu daha çok çiçeksi bir koku.

Evet nisan ayı favorilerim bunlardı :)

Ürünleri detaylı olarak blogda paylaşıyorum.




Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Son favorine bayıldım doğrusu ha ha ha!
    Bu arada kitap okumak konusunda aynı fikirdeyiz sanırım.
    Birde bu kullandığın pudrayı getirebiliyormusun ve ne kadar bana mail atarmısın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eee ev kızıyız bunlar da favorilerimize ekleniyor haliyle :)

      Sil
  2. ah o çamaşır suyunun kokusu yok mu... :/
    önerilerin için çok sağoool :)
    uzun zamandır takip ediyorum ve çok cana yakın geliyorsun :)
    arkadaş olsak ne güzel olurduu haha

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen çok baş ağrıtıyor o koku.Bu tip kokusu farklı ve hafif çamaşır suları daha kullanışlı oluyor.Çok teşekkür ederim ^^ Zaten arkadaşız ^^ Blog arkadaşlarımsınız siz benim ^^

      Sil