Reply 1994




Reply serilerini bu kadar sevme sebebimizi buldum.Özellikle de 90larda çocukluk geçirenler olarak bize o dönemleri hatırlatan şeyler olduğu için bu seriyi bu kadar sevdik.



1997'yi izlemedim ama bu diziyi yani 1994'ü izlerken acayip güldüm.Özellikle Go Ara'nın oynadığı karakter yani başrol kız çok çok komikti.Aslında bu seride asıl komik olanlar hiç değişmeyen anne-baba.Özellikle de babaları gerçekten komedi.Zaten o adamı hangi dizide hangi sahnede izlesem çok gülüyorum.

Bu arada büyük oyuncular bu seride kendi isimlerini kullanıyorlar.



Oyuncuları;

Go Ara-Sung Na Jung

Sung Dong Il-Sung Dong Il

Lee Il Hwa-Lee Il Hwa

Jung Woo-Sseuregi (Trash)

Yoo Yeon Seok-Chilbongi

Kim Sung Kyun-Samchunpo (Bu adam 1988'de de oynuyor)

Son Ho Jun-HaeTae

Baro-Binggeure

Min Do Hee-Jo Yoon Jin



Konusu;

1994'te başlıyor.Bu zamanlarda aynı evde yaşayan üniversite öğrencilerini anlatıyor.Evin sahibi evi yurt gibi yapmış.Ev sahibi Na Jung'un anne-babası.Kalanların çoğu da tanıdık veya aynı köyden.

Na Jung,üniversitede sanırım Bilgisayar Mühendisliği okuyordu.Kendisi bir basketçiye hayrandır ve ilk bölümlerde fangirl olarak karşımıza çıkıyor.Yıllar önce abisini kaybetmiştir ve onun yerine abisinin ve kendisinin en yakın arkadaşı Sseuregi'yi koyar.

Chilbongi popüler bir baseball oyuncusudur o da arada evde kalmaya gelir.Galiba okuyordu da ama dersleriyle arası pek iyi değil.Samchunpo ve Yoon Jin evde sürekli tartışan ikilidir.Binggeure tıp öğrencisidir ama bölümünden çok farklı bir hayali vardır.Hae Tae ise zengin ama kızlar konusunda şansı bir türlü yaver gitmeyen bir karakterdir.

Bu ilişkiler zamanla değişecek.Spoiler vermemek için detaya girmedim.


Şuan 1988'i izliyorum.Bitirince onun yazısı da gelecek.İkisini karşılaştırdığımda ise sanırım 1988'i daha çok zevk alarak izliyorum.





Yorum Gönder

0 Yorumlar