Cosmetica ve Flormar Alışverişim



Yeniden merhaba :)

Tam 1 hafta önce yapmış olduğum Cosmetica alışverişim elime bugün ulaştı.

Cosmetica ilk defa bu kadar geç gönderdi kargoyu ama zaten sitede 1 hafta içerisinde kargolanıyor diye belirtmişler.

Ben bu siteyi çok seviyorum.Aklınıza gelebilecek her marka  her ürün var ve sürekli indirim de var.Bir de 30 lira ve üstü alışverişlere kargo ücretsiz :)

Gelelim benim aldıklarıma;

Uzun zamandır almak istediğim 2 ürün vardı onları aldım.Biri Real Techniques Miracle Complexion Sponge makyaj süngeri diğeri de Maybelline Diamond Glow By Eyestudio 02 Coral Drama far paleti.Bu 2 ürünü de bu kadar uygun fiyata bulmak çok çok zor.Hadi makyaj süngeri az da olsa bu fiyata belki bulunur ama far paleti hiçbir yerde indirime girmiyor resmen.Ama Cosmetica sağolsun yine farkını ortaya koydu ve güzel bir indirim yaptı :) Süngeri 18,90, paleti de 16,30 a aldım.

Hediye olarak da 2 tester göndermişler.Biri Neutrogena Visibly Clear CC krem orta ton (koyu olacak gibi  -_-) diğeri de Garnier Pure Active 3in1 wash,scrub,mask.


Flormar'dan da uzun zamandır almak istediğim ürünler vardı.Yine indirimden aldım bunları da.

Özellikle Matte Terracota Eye Shadow M102 Orange Popsicle'ı gördüğüm günden beri ne zaman indirime girer acaba diye bekledim.Normalde fiyatı 26 liraydı ama ben sanırım 16 yada 19 liraya aldım.

Magical Blooms serisi de yeni çıktı Flormar'ın bilenleriniz vardır belki.%50 indirim vardı ve ben çok kararsız kaldım ne alsam diye ama gittim yine far aldım -_- 04 Charming Violet rengini aldım.

Ürünlerin detaylı yazıları yakında gelecek ;)

Yorum Gönder

0 Yorumlar