Flormar Magical Blooms Eye Shadow



Flormar yine harika bir seri çıkardı bahar için.Magical Blooms.Harika ürünler var ama hepsini alamadım tabi ki.Hatta sadece 1 tane alabildim :D O da tekli far oldu.


Flormar'ın koleksiyon ürünlerinin karton kapları çok şık oluyor.Bu da çok güzel diğerleri gibi.


Ürünün kendi kabı da çok şık.Şeffaf kapağı var ve alt kısmı plastik ayna gibi.




Rengi 004 Charming Violet.Bordo ama mor-pembe tonları da içeriyor.Sürüldüğünde renk sıcak duruyor.Yapısı kadife gibi.Sürümü çok kolay.Tek olarak kullanılabileceği gibi geçiş tonu olarak da kullanılabilir.Özellikle de mavi tonlu farlarla.Çok pigmentli bir ürün.

Ürün farla da,elle de uygulanırken dökülme yapılmıyor.Fırça ile çok güzel dağıtılıyor.




02 Bright Mimosa rengini ise sevgili arkadaşım Cherijamu hediye etti.Bu farı çok seviyordum ve son zamanlarda da sarı farlara oldukça ilgim vardı.Bunu görünce çok sevindim.Kendisine kocaman teşekkür ediyorum🧡Oldukça canlı bir sarı.Neon da değil soluk da değil tam bir sarı yani 😄 Tam istediğim tonda bir sarı.Bu da diğer renk gibi mat.Çok pigmentli.Fırçayla bile tam pigmentasyon sağlıyor,kolay dağılıyor.Yapısı da o kadar ince ve yumuşak ki parmakla bile çok rahat dağıtılabiliyor.Kalıcılığı orta ama az uygulanıp dağıtıldığında kalıcılığı zayıf oluyor.Ayrıca bu tarz uygulamada doğal hoş bir renk çıkıyor göz kapaklarında.





Evet son zamanlarda Flormar'ın farlarına bayılıyorum.Hatta Flormar büyük bir far paleti çıkarsa ilk alacaklardan biri benim :)

Bu ürünü Flormar standından almıştım.


Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Kutusuna bayıldım :)) Güle güle kullan ^^*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de Flormar'ın ürünlerinin ambalajlarını çok seviyorum :) Teşekkür ederim canım :)

      Sil