My Name Is Kim Sam Soon (2005)


Oyuncular;

Kim Sam Soon- Kim Sun A

Hyun Jin Hun- Hyun Bin

Yoo Hee Jin- Jung Ryeo Won

Henry Kim- Daniel Hanney


Konusu;

Kim Sam Soon aldatıldığını öğrendikten sonra kendini bırakmış ve kilo almıştır.Diploması ve kendine ait hiçbir şeyi yoktur.Meslek sahibi olabilmesini sağlayabilecek tek yeteneği aşçılık yeteneğidir.

Hyun Jin Hun ise çok popüler bir kafenin sahibidir.Yolları da burada kesişir.Birbirlerinden başta oldukça nefret ederler ama zamanla yanlış anlaşılmalar yüzünden birçok kez yanyana gelmek zorunda kalırlar.Sam Soon da orada çalışmaya başlayınca artık aralarındaki bağ oldukça kuvvetlenir.


Yorumum;

Acayip komik bir dizi.Ben diziyi izlerken gülmekten gözümden yaÅŸ gelmiÅŸti :D 

Kim Sun A gerçekten acayip yetenekli ve komik bir oyuncu.Çok da profesyonel.Kilo almayı reddedip makyajla alabilirdi ama o kendisi kilo almayı tercih etmiş.

Hyun Bin'i sevebildiğim hiçbir diziye rastlamadım henüz.

Tabi ki bu dizide de 2. karakterler vardı.Hatta kız sizi sinir edebilir.Jin Hun'un ailesinin kıza olan tavrı da bir değişik geldi ama ben Sam Sooncu olduğum için işime geldi :D

Eski ve komik bir dizi izlemek isterseniz tavsiye edilir ;)







Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. enn sevdiğim, sevimlilik akan dizilerden birisi^^ ayrıca secret garden'dan sonra izlediğim için hyun bin sevgimi de perçinleyen bi dizi olmuştu. ayyy tekrar mı izlesem canım çekti şimdi ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hehe ben de çok güldüm izlerken.Gerçek bir komediydi :D

      Sil