Peripera Ah! Much Real My Cushion Blusher Yorumlarım / Kore Allıkları Hakkında



Herkese merhaba :)

Nasılsınız? Uzun zaman oldu -_- Orenmaniya ~

Mianhe chingularım.Bildiğiniz üzere bahar temizliği telaşları-çilesi başladı.Bizimki çoktan bitti de bu olmadığım sürede bu işle uğraştım.Hatta son zamanlarda okuduğunuz yazıların çoğunu önceden yazıp planladım.Yani ben temizlikle cebelleşirken yayınlandı postlarım.Bunu da sağolsun canım arkadaşım Renkli Tırtıl önerdi bana.Nasıl planlı blog yazıldığını merak ediyorsanız şuradan okuyabilirsiniz.Neredeyse hatta 20 gün temizlikle uğraştık.Hadi bitti artık bloguma kavuşabilirim dedim bu sefer 3-4 gündür şiddetli baş ağrısıyla cebelleşiyorum.Bugün de vardı ama artık yazmam gerek dedim çünkü bir yerden başlamazsan ara uzar ve artık hiç yazasım gelmez.Tonla da konu birikti.Size çok güzel ürünler tanıtacağım ;)

Velhasıl bugün uzun bir aranın ardından bloguma dönüş yaptım.Kimler özledi bakalım? :D

(Böyle konu artı günlük konular karışık yazmayı seviyorum.Sizce ayrı mı paylaşayım yoksa böyle konu içerisinde ufak ufak bahsedeyim mi?)


Gelelim konumuza :)

Bugün sizlere şirin mi şirin bir Kore kozmetik ürününden bahsedeceğim.

Peripera, Clio adlı Kore kozmetik şirketinin alt markası.Clio road shop dedikleri yani sokak dükkanlarının fiyatlarına nazaran biraz daha pahalı ama high end yani çok çok pahalı da değil.Peripera ise makul fiyatlı ürünlere sahip.

Zaten Kore kozmetik ürünlerinin ne kadar şirin paketlemeye sahip olduklarını biliyoruz.İşte bu allığı almak istememin yarı sebebi bu diğer yarı sebebi de çok severek takip ettiğim vlogger Kim Dao'nun bir alışverişinde bu ürününden bahsetmesi.Ama renklerimiz farklı.

Ürünün paketinde gözleri kapalı şirin bir karakter var.Saç deseninin üzerindeki CUSHION yazısı,kapağı ve sünger aplikatörünün bağlı olduğu kısım allığın rengi ile aynı renkte.

İçerisinde 20 ml ürün var.Bence yeter de artar bile bir allık için fakat ürünün pigmentasyonu zayıf olduğu için yani çok fazla renk vermediği için bol bol ürün almak istiyorsunuz.Ama ne kadar alırsanız alın o bizdeki allık yoğunluğu olmuyor maalesef.Acaba bendeki renk mi bu kadar soluk diye düşündüm.Çünkü Kim Dao'daki renk belli oluyordu.Ondaki renk 2 Happy Coral'dı.Turuncu-portakal tonlarında.

İşte buradan Korelilerin nasıl allık kullandıklarına değinmek istiyorum.Birkaç Kore markası allık deneme şansım daha oldu.Gerçekten renk verme olayları çok az.Zaten dikkat ettiyseniz dizilerde,kliplerde renk çok hafiftir.Yani yoğun bir allık bulamazsınız Kore markalarına ait.


Sünger kısmıyla da uygulayabilirsiniz ama kolay dağıtamayabilirsiniz.Sıkarak da ürün çıkarabilirsiniz yada süngeri uygulamak istediğiniz kısıma bastırarak da ürünü paketin dışına çıkarmış oluyorsunuz.Dilerseniz sünger aplikatörünü çıkarıp elinize bir damla alıp dağıtabilirsiniz de.


İçerisinde papatya suyu, E vitamini ve ekstra nem,canlı bir görünüm için kanola yağı içeriyor.

Bu arada çok hafif bir krem kokusu var.


Su gibi bir yapısı var biraz da hafif yapılı lip gloss gibi ama yaydıkça pudramsı bir yapıya dönüşüyor.


Bendeki rengi 04 Shy Pink.Şeftali pembe tonunun gerçek hali bu diye düşünüyorum.Yani içerisinde turunculuk bulunduran bir pembe.Çok tatlı bir renk.Günlük,doğal kullanım için inanılmaz güzel bir renk.

Kalıcılığı çok başarılı değil.

Yapı olarak yaz aylarında kullanmak için daha uygun.Yani ağır bir his bırakmıyor.



Şuradan satın alabilirsiniz.Ben aldığımda sanırım 8 dolardı fakat 8 dolarlık olanın sadece 3. rengi kalmış.Bu linkte hepsi var.10,18 dolara düşmüş.Yaklaşık 30 lira.


Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. Uhh şuan fiyatlar tavan olmuş sanırım allahtan şuan watsonsta seri sonu yerinde bunlarda var da 10tlye aldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavan olmuş derken amazonda vs. de (:(

      Sil
    2. Çok iyi almışsınız.Bu tip ürünleri indirimde kaçırmamak lazım:)

      Sil