Watsons Alışverişim (Le Petit Prince,Hayvan Desenli Maskeler..)



Yaşasııııın!! Buraya da Watsons açıldı ve ben tabi ki durur muyum hemen alışverişe gittim :D Ama çok fazla renkli kozmetik alışverişi yapmadım.


Bakalım neler almışım,ne kadara almışım.


Öncelikle beyazlatma özelliği olan ve alkolsüz olan ağız çalkalama suyu arıyordum uzun zamandır ve Colgate Optik Beyaz Ağız Bakım Sularında da 1 alana 1 bedava vardı ben de kaçırmayayım dedim.Hem alkolsüz hem de beyazlatma özelliğine sahip.Fiyatı tanesinin 10,90 Tl'ydi yani tanesi 5,45 liraya gelmiş oldu :) Tanesi 250 mllik ürün içeriyor.


Aldığım tek renkli kozmetik ürünü uzun zamandır merak ettiğim Maybelline V-Shape Duo Stick Contour and Highlight çift taraflı kontür kalemini aldım :) Rengi 01 Light.Yakında yazısını yazarım :) Bu da 27,90 liraymış.


Çok çok uzun zamandır el dezenfekte jellerinden arıyordum.Zaten ellerimi çok sık yıkayan bir insanım ama bu tip bir ürün hem pratik hem de hijyenik olur diye düşündüm.Sandy Magic Clean Hijyenik El Jeli.75 ml ve fiyatı 4,99 lira.

Bu tamamen bir keyfi alış oldu.Normal bir kulak çubuğu da alabilirdim ama Küçük Prensi görünce dayanamadım.Watsons Le Petit Prince Pink Cotton Buds pembe kulak çubukları,içerisinde 200 tane var.Fiyatı 7,99 liraydı.

Ve her zaman ihtiyacım olan ve sıkça bitirdiğim makyaj temizleme pamuklarından alayım dedim.Daha önce kullandım mı bundan hatırlamıyorum.Watsons Square Puffs.İçerisinde 210 tane var ve 60 tanesi bedavaymış.Bunun fiyatı da 4,99 lira.


Son zamanlarda karakterli yüz maskeleri çok popüler.Ama içerisinde hayvansal ürün vardır diye almak istemiyordum.Watsons'a geldiğini de duymuştum ama unutmuşum.Bunları görünce orada bir içeriğine bakayım dedim veeee hayvansal bir ürün yoktu.Fiyatını umursamadan attım sepete hepsinden birer tane :D Markası SNP (Shining Nature Purity).Yeşil olan Rabbit Whitening Face Art Mask Character Face;yani beyazlatma özellikli tavşan şeklinde maske.Turuncu olan Animal Tiger Wrinkle Mask Animal Tiger Face kırışıklık karşıtı kaplan desenli maske.Mavi olan ise Animal Otter Aqua Mask Animal Otter Face nemlendirme özellikli su samuru şeklinde maske.Bunların da tanesi 6,99 liraydı.

Eveeet benim aldıklarım bunlardı.Sizin aralarında denemiş olduğunuz yada denemek istedikleriniz var mı? :)

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Ben colgate değil de Listerine Zero kullanıyorum.Alkolsüz ve aşırı Ferahlatıcı insanlarla muhattap olurken rejimdeyim acaba ağzım kokuyor mu diye düşünmeme gerek kalmıyor.İndirimli yakalayınca alıyorum.Bir de şuşu hayvan figürü olan maskemi hala kullanmadım.Son kullanma tarihine kadar bekletmeyi düşünüyorum.Güle güle kullan canım^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Listerine'in beyazlatma özellikli olanları hep alkollüydü yani mağazadakiler.Demek ki varmış alkolsüzü de :) O maskeleri buzdolabında bekletip kullanmak lazım bu havalarda oh mis :)))

      Sil
    2. Vay mantıklı çok sıcakladığımda süper olur...Bu arada listerine beyazlatma olanlarında olabilir ben normal olarak seviyorum dedi onu hiç hesaba katmadım:)

      Sil
    3. Süper olabilir ben de deneyeceğim inşaAllah 💕 Hmm..Bakmak lazım iyice

      Sil