Haziran Ayı Bitenler 2016


Uzunca bir yazı olacak bu :) Çünkü geçtiğimiz ayda baya birşey bitirdim.Bir kısmı da çöpe gidiyor.


Çöpe gidenlerden başlayalım;

Cosmed Ayak Bakımı Kremi- Bu ürün bana bir güzellik kutusundan çıkmıştı.Çok fazla ayak bakım ürünü kullanmayı sevmiyorum çünkü o ürünler kullanıldığında yerde iz bırakıyor.Bunda da aynı şeyi yaşadım.Aslında etkileri çok güzeldi.Yumuşacık yapıyordu ayakları,kokusu çok güzeldi ama dediğim gibi iz bıraktığı için bir de bana geleli baya çok oldu bu yüzden yapısı da bozulmuştur diye çöpe gidiyor.

L'Occitane Cherry Princess Silky Body Gel- Bu vücut jeli yani losyonu bir setin içindeydi.Diğer üründe duş jeliydi ve ben kokularına,yapılarına bayıldım.Çiçeğimsi bir kiraz kokusuna sahip.Yapısı yumuşacık ve hafif.Ama kokusunda değişme olmuş zaten baya olmuştu alalı bu yüzden çöpe gidiyor.

Oriflame Tender Care Vanilla- Oriflame'in bu vazelin tarzı kremlerini bilenleriniz vardır.Bölgesel olarak müthiş nemlendiriyor.Ben bunu aldığım zamanlarda vanilya kokusunu çok seviyordum.Bir müddet sonra vanilya kokusu bana ağır gelmeye başladı ve çok kullanamadım.Ama nemlendirmesi oldukça iyi.Sevdiğiniz bir kokuyu alırsanız hemen bitirebilirsiniz de.Özellikle kış ayları için çok kullanışlı.Şuan kokusu da değişmiş ve bunu da alalı baya olmuştu.Çöpe gidiyor bu yüzden.

Dalin Bebek Şampuanı- Bu ürünü fırça ve süngerlerimi yıkamak için kullandım.Hatta kullanmaya devam edecektim ama bir süngerimi yıkamak için üzerine sıktığımda koyu renkli,su gibi birşey geldi.Birkaç defa daha sıkıp baktım yine aynı.Bozulmuştur diye çöpe atıyorum bunu da.



Victoria's Secret Forever Pink Fragrance Mist- Pembe sümbülteber ve armut kokusu içeren bir vücut spreyi.Kokusu çok kullanışlı.Ağır değil ve temiz bir kokusu vardı.Ben zaten armut kokusunu çok beğeniyorum.Bu ürünün spreyi arızalıydı ve ben de başka bir şişeye aktararak kullanıyordum.Uzun zamandır kullanmıyordum.Kokusuna bir bakayım dedim felaket bir kimyasal kokusu vardı.Bu da aynı şekilde alalı baya oldu dediklerimden.Zaten çok az kalmıştı.Bu da çöpe gidiyor.


Bitenlere gelelim;

Yaşasııııın! 2 tane kozmetik ürünüm bitti.Daha doğrusu 1 tanesi kurumuş -_-

Etude House Oh M'Eye Line 01 Oh My Black- Kendisi kuruyan ürün.Bu tip likit ürünlerinizin kapaklarını iyice kapatmayı unutmayın.Ürünün ismine tıklayarak ürün hakkındaki yazıma ulaşabilirsiniz.

Missha M Magic Cushion NO 21- Uygun fiyatlı,kapatıcılığı orta,kuru ciltler için çok uygun olmayan,içerisinde SPF 50+ / PA+++ Güneş koruma faktörü olan bir cushion fondöten.Ben severek kullandım.Özellikle yaz aylarında severek kullandım.Ürünün kabını atmıyorum.Çünkü sizlerle bir cushion fondöten yapımı paylaşacağım.O da bitince ürünün kendi kabını değil refillini atacağım ve yeni bir refill alacağım.Çünkü daha uygun fiyata refill alıp tekrar cushion kabınızı kullanabilirsiniz.



Babe Mild Soap seyahat boyu- Bu markayı merak ettiğim için seyahat boyu bir set almıştım.Bu bitirdiğim ürün hijyenik duş jeli.Tertemiz bir kokusu var,jel yapıda.Severek kullandım.Ben duş jelimi bile hijyenik almak isteyen bir insanım.Bunun da tam boyunu ilerleyen zamanlarda alabilirim belki.

Yves Rocher Jardins du Monde Well Being Shower Gel Lavandin from Provence- Lavandin bitkisi özü içeren,paraben içermeyen bir duj jeli.İlk başta kokusu çok ağır geldi ama zamanla çok severek kullandım.

Xpel Argan Oil Hydrating Hair Mask- Fas argan yağı içeren,saça nem kazandıran bir maske.Gratislerde satılıyor.Ben uygun fiyata bu kadar etkili bir saç maskesi kullandığımı hatırlamıyorum.Çok çok çok iyi.Saçlarım yumuşacık yapıyor.Özellikle kuru,nemsiz saçlar için çok başarılı bir ürün.



Bioderma Sensibio H2O Make-up Removing Micelle Solution 500 mllik ve 100 mllik- Ürünün adına tıklayarak ürün hakkındaki yazımı okuyabilirsiniz.


The Body Shop Tea Tree Skin Clearing Facial Wash- Çay ağacı içeren ürünleri özellikle sivilceli dönemlerimde kullanıyorum.Çünkü çay ağacı özü çok faydalı sivilce tedavisinde.Ben bu ürünü makyajımı çıkarmak için kullanıyordum.Hatta şuradan okuyabilirsiniz.

Acnecinamide Cleansing Gel- Kokusu acayip güzel,pudra gibi.Açıkçası bu ürünü düzenli kullanmadım.Kardeşimle beraber kullandık.Kullandıktan sonraki etkisi,cildinizin temizlendiğini hissedebiliyorsunuz.Bu tip akne karşıtı ürünler cildi kurutur ama sanki bu sabun cildi duyla besliyormuş gibi.


Colgate Optik Beyaz Ağız Bakım Suyu- Bu ürünü geçtiğimiz günlerde yapmış olduğum Watsons alışverişimde almıştım.Bu ürünü ben yine aynı serinin diş macunuyla kullanıyorum ve farkını çok net görebiliyorsunuz.Ben çok memnun kaldım.Almaya devam ederim diye düşünüyorum.


SNP (Shining Nature Purity) Su Samuru Desenli Nemlendirici Yüz maskesi- Aslında tüm maskeler bitti çünkü kardeşlerimde denedik hepsini.Ben su samuru desenlisini kullandım.Onun etkisi nemlendirmeydi ve bayıldım.Keşke daha ucuz olsalar ya.Yani cildinizi temizleyip sadece bu maskeyi kullanın sanki uzun süre cildinize bakım yapıyormuşsunuz gibi bir etki bırakıyor ciltte.Yağlı değil kesinlikle bu nemlendirme sanki cildinize su içirmiş gibi.Ben bunu kullandığım dönemlerde cildim yağlıydı ama asla yağlı bir his bırakmadan nemlendirdi.Hemen emiliyor,yapış yapış bir his bırakmıyor ki benim en sevdiğim özellik bu.Kardeşlerimin kullandıkları ise biri tavşan desenli beyazlatıcı etkili,diğeri ise kaplan desenli kırışıklık karşıtı etkiliydi.


3x Agiss Derinlemesine Etkili Siyah Nokta ve Kir Temizleyici Burun Bandı- A101'de Agiss markasının bu burun bantlarını görünce bir deneyeyim dedim.Sert bir yapısı var ve kolay yapışmıyor buruna.Yani her yerini temizleyemiyor maalesef.Ben burnumu iyice ıslatıp iyice yapışana kadar bastırdım bandı.Bu şekilde temizliyor fakat her gözeneği temizlemiyor.


Günlük olarak kullanıp bitirdiklerime bakalım;

Apaks Makyaj Temizleme Pedi- Her zaman aldığım ve severek kullandığım makyaj temizleme pamukları.Dağılmıyor,yapısı sert değil.Bim'de bulabilirsiniz.

5x Mendiva Islak Mendil- 3 tane mavi,1 pembe ve 1 tane de mor olanından bitirdim.Farklı ve güzel kokuyorlar.Paraben ve alkol içermiyorlar.İçlerinde de 15'er mendil var.Yapıları normal,dağılma,yırtılma olmuyor.Tek kötü yanı çabuk kuruyor.

Mistral Mendil- Orta sağlamlıkta olan,uygun fiyata bulabileceğiniz bir mendil.Mendil işte :D


Testerlar;

Lioele Triple The Solution BB Cream-Yapısı ince,kapatıcılığı orta ama rengi bana koyu olan bir bb kremdi.

Lioele Super Gold Snail BB 21 Natural Beige- İçerisinde SPF 50 Güneş koruma faktörü içeriyor.Kapatıcılıpı yüksek,aydınlatma özelliği vaadediyor ama ürünün kendisi bana koyu olduğu için farkedemedim.Cildi beslemeyi ve elastikiyetini arttırmayı vaad ediyor.

Golden Rose Make-Up Primer Luminious Finish- Gerçekten mükemmel aydınlatma sağlayan bir makyaj bazı.Simli değil de gerçekten tam bir aydınlatıcı havası veriyor.

Lancome Advanced Genifique Youth Activating Concentrate- Bu ürünü düzenli kullandım ve cildimin biraz toparlandığını yani kendine geldiğini hissettim.Bunu bana sevgili Youtuber arkadaşım Cherijamu doğum günümde hediye etmişti :)

Tonymoly Banana Sleeping Pack- Nemlendirme özelliği çok yüksek olan bir gece maskesi.Gece uygulayıp yatıyorsunuz sabah yıkıyorsunuz.Ben muzun sivilce izlerine iyi geldiğini durmuştum.Sivilceli bir dönemimde kullandım.2-3 günde geçti ve bu maskenin etkisi var mı bilmiyorum.

Eveeet haziran ayında çöpe giden,biten ürünler bunlardı.Sizin aralarında kullandıklarınız var mıydı? Veya merak ettikleriniz ve bu yazıyla öğrenmiş olduklarınız var mı?

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. baya ürünn bitirmişsin canım darısı başıma :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehe ;) evet geçen ay baya ürün bitti.Tabi 1 ayda bitmedi de tam bitmeye yakınmış ürünler

      Sil