Uygun Fiyatlı ve Kaliteli Dudak Kalemi Önerisi: Essence Lipliner



Aslında çok fazla dudak kalemi kullanan biri değilim.Zaten koleksiyonumda da en az ürün kategorisi dudak kalemlerimdir.Burada Gratis yoktu gerçi şimdi var ama Essence yok bu seferde :D Neyse internette Essence dudak kalemlerinin çok övüldüğünü duymuştum.Burada Gratis olmadığı zamanlarda farklı bir yerde Gratis'e gitme imkanım oldu ve Essence standını görünce hemen dudak kalemlerine baktım.O heyecanla o zamanlar pek kullanamayacağım renkler seçmiş olsam da şimdi çok severek kullanıyorum.


Bu kadar sevilmelerinin sebeplerinden bir tanesi yapıları.O kadar yumuşak ve sürümü kolay ki.Sanki dudak kalemi değil de ruj sürüyormuş gibi.

Pigmentasyonları çok yüksek.Yani renk ne ise onu veriyor.Mat bitişliler.Sim,ışıltı vb de yok içlerinde.

Dudaktaki kusurları diğer dudak kalemlerine oranla çok daha az belli ediyor.Hatta dudağınız çok kuru değilse belli bile etmiyor.

Kalıcılar.


Bendeki renklerini inceleyelim;

07 Cute Pink; çok çok tatlı ve kullanışlı pembe tonlarında canlı bir gül rengi.Ben biraz geçtiğimiz günlerde paylaştığım Missha'nın mat rujunun rengine benzettim.

13 Transparent; renksiz.Yapısı balm yani dudak koruyucu gibi.Biraz wax gibi de duruyor.Mesela bu wax duruşundan dolayı kaş sabitleyici olarak kullananlar da var.Ben bu ürünü Urban Decay'in renksiz dudak kalemine muadil olabilir diye almıştım.Dudakta pürüzsüz bir his bırakıyor.Bu yüzden lip primer yani dudak bazı olarak da kullanılabilir.Özellikle mat rujların altına uygulamak iyi olabilir.Bu üründen ben de 2 tane var.Birini kendim Kozmela'dan almıştım.Diğerini de canım arkadaşım Cherijamu doğumgünümde hediye etmişti.Sanırım Rossman'dan aldı.






15 Berry Honey; kışlık çok çok güzel bir renk.Mor tonlarda koyu bordo renge sahip.Sevgili arkadaşım Cherijamu bu dudak kalemlerinin yeni versiyonlarından göndermiş ve deneme,karşılaştırma fırsatım oldu.Bir de aynı renk olunca karşılaştırma daha kolay oldu.Ambalajları değişmiş gri kapak yerine kalemin renginde kapak edilmiş.İkisi de 15 Berry Honey rengi.Eskisinin yapısı daha yumuşak ve sürümü daha kolay.Eskisinin rengi daha mor tonlardayken yenisi daha pembemsi ve canlı duruyor berryden ziyade cherry diyebiliriz yeni renge☺🍒Yani aynı renk olsalarda şuan elimde iki farklı tonda dudak kalemi var💜Kalıcılık açısından ise yeni versiyon daha başarılı.

Renkli olanları ise Gratis'ten satın almıştım.Şuan fiyatları Kozmela'da 3,75 lira.Bu fiyata bu kalite gerçekten mükemmel.Ben 06 ve 12 numaralarını da denemek istiyorum.Sanırım onlar daha nude tonlarda.






Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Çok güzel anlatmışsınızdır ben de denemek istiyorum en kısa zamanda teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ☺️ Benim de fırsatım olursa denemek istediğim diğer renkleri var 😊

      Sil