Ali Express'ten Aldığım Çakma Zoeva Fırça



Herkese merhaba ~

Son zamanlarda makyaj malzemelerinden ziyade makyaj fırçalarına mera salmış durumdayım.Ve gerçekten şu günlerde çok çok güzel fırçalar çıktı.Bazılarının fiyatları gerçekten çok uçuk ve bulmak da zor olabiliyor.Zoeva markasının fırçaları da bunlardan.





Zoeva gerçekten fırça konusunda kendini aştı ve çok çok kaliteli ve kullanışlı fırçalar yaptı.Ama tabi fiyatları çok yüksek olunca almak imkansıza yakın oluyor.

Ali Express'te her fırçada olduğu gibi Zoeva markasının da çakmaları satılıyor.Mesela bazı çakma ürünler isim yazmaz yada benzer isim yazar ama bu fırça da bildiğiniz Zoeva yazısı var ve şekil falan aynı.


Daha önce orijinal Zoeva fırçası denemedim bu yüzden karşılaştırma yapamayacağım sadece çakma olan fırçayı anlatacağım sizlere.

Benim sık kıllı fırçalara karşı ayrı bir ilgim var.Ali Express'te dolanırken de bu fırçaya denk geldim.Daha önce bir karşılaştırma videosu izlemiştim orjinalleriyle fırçaların ve çakma olanların daha iyi olduğu söylenmişti :D Ben de bu fırçayı uygun fiyata bulunca kontür fırçası olarak aldım.Sık kıllı olduğu için likit,krem fondöten de rahatlıkla uygulanabilir.Çizgi çizgi bir görünüm bırakmıyor ve çok güzel dağıtıyor.

Yumuşacık tüyleri var.Uygulamak çok rahat ve kolay oluyor.Toz ürünlerde fırçaya fazla ürün alıyor.Mesela benim Bourjois bronzerım var pigmentasyonu zayıf,fırçaya bol bol ürün almak gerekiyor.Bu fırçayla çok rahat alabiliyorum ürünü.

Kılları naylon ve sentetik karışımı.Sapı tahtadan.

Bendeki 102 Silk Finish olanı.

Bu linke tıklayarak ürünü satın alabilirsiniz.Şuan 2,96 dolar indirimsiz fiyatı.







Yorum Gönder

4 Yorumlar