Alix Avien Eyeliner / Uygun Fiyatlı Eyeliner Önerisi



Herkese merhaba :) 

Daha önceki yazılarımı okuduysanız benim keçe uçlu eyelinerlardan çok fırça daha doğrusu kıl uçlu eyelinerları sevdiğimi bilirsiniz.Eğer eyeliner sürmeye yeni başlamışsanız ve kalem eyeliner almayı düşünüyorsanız benim tavsiyem kıl uçlu eyelinerlar olur fakat bu tip eyelinerlar Asya'da üretiliyor.Bunun dışında hem uygun fiyatlı hem de kolaylıkla bulabileceğiniz,keçe uçlu ama kıl fırçalı gibi uygulamak yapabileceğiniz bir eyeliner önereceğim size.





Alix Avien'in bu eyelinerını sanırım 2 sene önce kardeşim almıştı bana.Hatta daha fazla bile olabilir ama hala sanki yeni almışım gibi ürün var içerisinde.Tipinden de anlayabilirsiniz ne kadar eski olduğunu :D Bendeki rengi siyah ve sürdüğümde simsiyah duruyor.Yani yarım yamalak grimsi bir renk bırakmıyor.

Bir keçe uçlu eyelinera göre çok çok rahat ince ve kalın çekilebiliyor eyeliner.Kısa bir ucu var eyelinerın.Belki de rahatlıkla uygulanabilme sebebi budur.

Bazı kalemlerin tuttuğumuz kısımları yumuşak olur ya bunun da o kısmı lastik ve hafif içe doğru.Bu da sanırım uygulama kolay olsun diye yapılmış.

Eğer göz çevreniz terliyor,nemli yada yağlı ise akma yapabiliyor.Bunun dışında elimdeki swatchı dağıtmaya çalıştım ama oynamadı.Yani dayanıklı bir ürün.

Gratislerden bu ürünü satın alabilirsiniz.




Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Maybellinenin kalem eyelinerini kullanıyorum ben genelde. Ama bunu da bir deneyeceğim teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu da sevebilirsiniz o zaman :) Rica ederim :)

      Sil