Nivea Fruity Shine Lip Balm



Çoğumuz gençken okulda Nivea'nın meyveli lip balmlarından kullanmışızdır.Hatta uyanık olanlarımız hocalarımız dudağımızdaki rengi farkedince 'hocam dudak koruyucu sürdüm' deyip cezalardan yırtmaya çalışmıştır :) Anılarınız canlandı mı gençler :D İşte bu yazımda onlardan bahsedeceğim.





Hemen hemen her yerde bulabileceğimiz bu lip balmların fiyatları da oldukça uygun.Hatta bazen 2'li kampanyalar oluyor.

Fruity Shine serisi,bazı meyvelerin hem renk hem de kokularına sahip bir ürün.Bendeki çeşitlerinden ve ürünün özelliklerinden bahsedeceğim sizlere :)

Öncelikle yapısı yumuşacık.Çok güzel nemlendiriyor.Yapış yapış bir yapısı yok.Hem parlak bir görüntüsü var su gibi hem de içerisinde ışıltılar var.Gerçekten vaad ettiği gibi ışıl ışıl bir ürün.Pigmentasyonları zayıf.Buram buram meyve kokuyorlar.Biraz Korelilerin Glow tinted lip balmlarına benziyor.Kalıcı değil.

Ben bu lip balmları Aritaum Melting Tintlere benzettim diyecektim ki Aritaum daha pigmentli duruyor.

Nivea Fruity Shine Lip Balmların bendeki renkleri;

Pink Guava; sanırım tropikal bir meyve ama kokusu karpuza benziyor.Böyle şekerli karpuz gibi.Aralarında kokusunu en çok sevdiğim bu.Doyamıyorum koklamaya :D Coral tonlarına kaçan çok güzel pembe bir renge sahip.

Cherry; adından da anlaşılacağı üzere vişne rengi.Hatta tam bir vişne rengine sahip.Kokusu da biraz tatlı vişne suyu kokusu gibi.Pink Guava ve Cherry'yi alalı baya oldu.Ambalajları eski bu yüzden.

Peach; çok çok açık bir şeftali rengi.Şeftalili şeker gibi kokuyor.

Ben marketlerden almıştım bu lip balmları.







Yeni renk!!!

Blackberry Shine; Hem paket rengi hem de ürün rengi çok güzel.Çoook güzel kokuyor.Dudakta biraz daha açık duruyor.Eldeki rengi de dudakta durduğundan daha açık.İçerisinde benzil alkol var.Bunu da Gratis'ten aldım.






Yorum Gönder

10 Yorumlar

  1. Ben hep kaybederim bunları yaa :(

    YanıtlaSil
  2. vişneli var bende, çok seviyorum kokusunu, dudakta da güzel bir renk veriyor.

    YanıtlaSil
  3. Vişnelisi benimde çantamda herzaman bulunur. Genel olarak nivea lipbalmları başarılı.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Bence en güzelleri cherry ve peach olanı bu arada çok güzel yazmıssin:D

    YanıtlaSil