Apink Eunji Dream MV Makyaj Önerisi



Kpop ile çok fazla aram yok.Daha çok drama ostları dinlerim.Ama Apink gurubunun hem şarkılarını hem de üyelerini seviyorum.Eunji'nin de sesinin güçlü olduğunu farkettim Apink şarkıları dinlerken.Bu sene sanırım birkaç ay olmuştur belki daha fazla Eunji solo albüm yada mini albüm çıkardı.Dream şarkısına da klip çektiler.Bu klibin tanıtımları çıktığında hem klibi hem de şarkıyı merak ettim ve çıkınca bayıldım.Eunji'nin makyajı,şarkı,klibin hikayesi,görüntü kalitesi ve filtre,klibin çekildiği yer hepsine bayıldım.Bu yazımda da sizlerle Eunji'nin makyajının nasıl yapılabileceğini paylaşacağım.Hem de çok kolay bir makyaj :)







Eunji'nin ten makyajı beyaz ve mattı.Bu yüzden ben de elimdeki açık fondöteni kullandım.Daha sonra açık renkte bir kapatıcı ile göz altlarımı ve sivilce lekelerimi kapattım.Mat bir görünüm sağlaması açısından da transparan bir pudra ile ten makyajımı bitirdim.

Ben Eunji'nin makyajında allık ve bronzer farkedemedim.Belki burun kenarına çok az uygulamış olabilir.O da gri-kahve tonlarında.Yani kahverengi değil hatta sıcak kahve tonları hiç değil.Daha çok gri tonlarda bir kontür uygulanabilir burun kenarlarına.


Kaşları açık renk ve düzdü.Ben de bunun için bir kaş tarağı yardımıyla kaşlarımı düz tarayıp daha sonra açık tonlarda bir kaş farı yardımıyla kaşlarımı hafifçe doldurdum.


Göz makyajı çok güzeldi.Göz kapağının tümüne ve alt kirpik hizasının tamamına açık şeftali tonlarında bir far uygulayıp gözün bittiği kısmın hem al hem de üst kısmına koyu kahverengi far uygulamışlar.Yani gözümüzün bitiş kısmına yan V çizmiş oluyoruz.Hem üst göz kapağının hem de alt kirpik çizgisinin 1/3'lük kısmına uyguluyoruz bu kahverengi farı uyguluyoruz.Gözümüzün bitiş kısmındaki kahverengi farı dışa doğru hafif uzatabiliriz.



Eyeliner olarak siyah tercih edilmemiş.Daha doğrusu koyu bir renk tercih edilmemiş.Ben bunu koyu gri bir göz kalemimi üst kirpik çizgimin hizasından ince bir çizgi çekerek yaptım.Çok çok az belli olmayacak şekilde de göz hizamın devamıymış gibi uzattım bu çizgiyi.

Rimel olarak çok kirpikleri çok belirginleştirmeyecek bir rimeli bir kat uyguladım.


Ve son olarak dudak makyajı.Eunji hem parlak hem de coral-pembe tonlarda bir dudak ürünü kullanmış.Bende bunun için o renklerde bir lip balm uyguladım.

Kullandığım ürünler;

Revlon Colorstay Makeup Foundation Combination/ Oily Skin 110 Ivory
Tonymoly Cats Wink Clear Pact 01 Clear Skin
Oriflame Beauty Eyebrow Kit
Ali Express Çakma Tarte Kaş Fırçası
Magic Escape Cosmetics 88 Professional Eyeshadow Palette
Art Net Far Fırçası 25
Naturalove Kapatıcı Fırçası
Dresslink Vurgu Fırçası
Maybelline Rocket Volum' Express Mascara


Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Kore dizilerini izleyen birisi olarak bende bu kızların ten ürünlerini çok merak ediyorum :D Hem pısparlak hem de kusurusuz gözüküyor kişke benim de olsa diyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ciltlerini nemlendirmeye çok önem veriyorlar :) Hatta yağ bile kullanıyorlar ciltlerini nemlendirmek için :)

      Sil
  2. Makyaj çok doğal ve hafif görünüyor.. Seçimlerini de başarılı buldum canım <3

    Ten renkleri çok açık o toplumun.. Makyajı bizzat yüzümde deneyimlemek isterdim ama başarılı olabileceğimi sanmıyorum :)

    Eğlenceli bir paylaşım olmuş ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok doğal gerçekten :) Aslında ten renkleri bizim ten rengimizden biraz koyu ama beyaz ten makyajını çok seviyorlar :)

      Sil
  3. çok detaylı ve açık bir bilgilendirme olmuş. teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. Instagram paylaşımınızda Eunji'yi görünce hemen koşarak geldim :) Elinize sağlık

    YanıtlaSil