Etude House Precious Mineral BB Cream Bright Fit



Merhaba :)

Kore kozmetiği denince akla ilk gelen markalardan biri Etude House.Gerçekten çok çok şeker ürünleri,konseptleri ve mağazaları var.Etude House'un en çok kullanılan ve Etude House denildiğinde akla ilk gelen ürünlerinden biri de Precious Mineral BB kremi.Bu yazımda sizlere bu ürünü tanıtacağım.





Etude House Precious Mineral BB Cream benim ilk Kore markalı BB kremim.Kore kozmetiğine ilk ilgi duyduğum zamanlarda BB kremin methini duymuştum ve araştırıp Etude House'un BB kremini almaya karar verdim.Bunda biraz, tamam daha çok Etude House'un şirin ve pembe ambalajları etkili olmuştu :) O zamanlar Asyalıların ten renkleriyle alakalı yanlış bilgiye sahiptim.Dizilerde bembeyaz görmeye alıştığımız için bizden çok açık tenliler diye düşünerek en açık değil de bir koyu rengini tercih etmiştim.Fakat zannettiğim gibi olmadı.Bu linke tıklayarak hem hikayenin uzun halini hem de Asyalıların ten renkleri hakkındaki yazımı okuyabilirsiniz.


Ürünümüzü inceleyelim;

Bu Precious Mineral BB Cream serisi birkaç üründen oluşuyor.Bright Fit,Blooming Fit.Perfect Fit ve Cotton Fit.Bright daha aydınlık,Blooming daha taze,genç bir görünüm,Cotton ise mat bir görünüm sağlıyor.Bendeki Bright Fit.Perfect Fit'in özelliğini bilemiyorum.Ürün tanıtımında inci tanelerinden esinlenilmiş ve gerçekten ürünü sıktığınızda aynı inci gibi çok doğal bir ışıltıya sahip olduğunu görüyorsunuz.Bu ışıltı sim veya parlaklık değil de nemli bir görünüme sahip.

Bendeki ürünü yani Bright Fit'i anlatacağım size.

Bu ürünün özelliği cildi beyazlatma,kırışıklık karşıtı ve kararma (sanırım bronz görünüm) karşıtı olma özelliklerine sahip.Dediğim gibi rengi yanlış aldığı için beyazlatma özelliğini çok fazla göremedim.Bendeki rengi W13 Natural Beige.Yazın tam uysa da kışın bu renk biraz koyu kaçıyor bana.Açık rengini alsaydım çoktan bitirmiştim diye düşünüyorum.

Kapatıcılığı bir BB kreme göre çok iyi.

Nemli bir yapısı var.Ne yağlı ne de masmat bir görüntü bırakıyor.Bebek gibi pürüzsüz bir görünüm sağlıyor cilde.

İçerisinde SPF 30 PA++ Güneş koruma faktörü var.

Mis gibi bir kokusu var.Biraz mandalina kabuğu gibi kokuyor.

Bende şuan 2 tane var.İkisi de yarıdan az kaldı.Biri kardeşimindi kullanamadı bana verdi.İkisini de Ebay'den almıştım.Şuan Bright Fit'i bulamadım orada.Sanırım değişmiş ve Cover and Bright Fit olmuş.Yapısı da değişmiş olabilir.Kendi sitesinde bile yok.Acaba Blooming Fit,Bright Fit'in yeni hali mi diye düşünüyorum ama bulamadım bununla ilgili bir bilgi.Ben yine de sizler için aşağıya Blooming ve Cotton Fit'i alabileceğiniz yerlerin linkini bırakıyorum.









Yorum Gönder

10 Yorumlar

  1. daha önce kore kozmetik ürünü kullanmamış, ancak merak eden biri olarak yazınızı zevkle okudum... sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Etude House'un ambalajlarına bayılıyorum :) ben de kullanmıştım, biraz fazla parlak duruyordu ama sevmiştim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tatlı Etude House ürünleri gerçekten :) Koreliler o parlak duruşu çok seviyorlar ^^ Biz biraz daha mat seviyoruz tabi :)

      Sil
  3. Detaylı bir anlatım olmuş. Fotoğraflar da çok iyi. Fark çok net anlaşılıyor 😊. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Ben çok seviyordum bu ürünü, yüze sürdüğünde porselen gibi duruyordu. Yalnız yaz aylarında cildim kustuğu için bir daha almadım😞

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazın kullanmak için yapısı biraz ağır doğru. Daha çok kışın kullanmak için güzel bir ürün olabilir :)

      Sil