Koyu Renkli Fondötenlerimin Renklerini Nasıl Açıyorum



Herkese merhaba :)

Bu yazımda sizlerle koyu renkteki ten ürünlerimin renklerini nasıl açtığımı paylaşacağım.



Benim ten rengim özellikle kış aylarında açık renkte oluyor.Yazın bir nebze azıcık daha koyu olduğu için elimdeki hafif koyu ten ürünlerimi kullanabiliyorum.Zaten çok fazla koyu olanları elimden çıkardım.


Şuan elimde olan bana göre en koyu olan ten ürünüm Lioele Beyond The Solution BB Cream.Aslında yazın kullanabilirim bu rengi.Ama normal ten rengim için biraz koyu.Bu yüzden bu fondötenlerimin rengini nasıl açtığım deneyini bu BB krem ile yapacağım sizler için :)



Bu resimde sadece BB krem var.Daha net anlaşılması için yarısına uyguladım.


BB kremden sonra bir CC krem modası çıktı.Koreliler hemen hemen her ürünlerinde kullandıkları gibi CC kremlerinin içerisine de beyazlatma özelliği koydular.Ama CC kremlerdeki beyazlatma etkisi diğer ürünlere göre çok daha fazla.Ben de bundan yararlanarak elimdeki Innisfree Real Skin CC Cream'i koyu BB kremimle karıştırdım.


Ve böyle tam istediğim tonda bir ten ürünü elde ettim.

Bu karışımı gerçekten çok seviyorum.Keşfettiğim ilk günden beri koyu her ten ürünümü Kore markalı CC kremlerimle karıştırıyorum.Yalnız Türkiye'de satışta olan CC kremler daha çok Korelilerin BB kremleri gibi.Yani fondöten gibi.Hatta Kore markası olmasına rağmen Pure Beauty CC Cream bile fondöten gibi.Tavsiyem Etude House,Innisfree vb gibi markaların beyazlatma özelliği olan CC kremleri ile deneyin bu yöntemi.






Not: Herkese şimdiden hayırlı bayramlar :) Bayramda blog paylaşımlarım devam edecek ;)

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Yanıtlar
    1. Benim de hoşuma gitti baya :) Ben zaten un kurabiyesi gibi ten makyajı yapmayı çok seviyorum :D

      Sil
  2. Ben de koyu fondoteni kremimle karıştırıyorum ve uyumlu oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Eğer açıyorsa rengini o da güzel bir yöntem :)

      Sil
  3. Mən də cc almışdım çox açıq idi rəngi deyə istifadə edə bilmirdim (ağın/beyaz ən ağı :D) Artıq bunu sınayacam ;) Təşəkkürlər.!

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle bende deneyeceğim canım tavsiye için teşekkürler:)

    YanıtlaSil