Maybelline The Mega Plush Volum' Express Mascara



Merhaba :) Bugün yine Maybelline'nin bir rimeli hakkındaki yorumları paylaşacağım sizlerle.



Bir ara yabancı yani Amerikalı ve İngiliz makyaj vloggerlarını izlemeyi özellikle de drug store makyaj ürünleri hakkındaki yorumlarını,onlarla yaptıkları makyajları izlemeyi çok seviyordum.Son zamanlarda daha çok kendi youtuberlarımız yada Asyalı youtuberları izlemeyi daha çok seviyorum.

İşte o Amerikalı vloggerları izlerken Maybelline'in bu The Mega Plush rimelini gördüm.Fırçası çok hoşuma gitti açıkçası.Yoğun olması kirpiklere hoş bir hava katacağını düşündüm ve almak istedim.Fakat ülkemizde yoktu hatta hala yok sanırım ve şuan piyasadan kalkmış da olabilir çünkü ben bu rimeli Feelunique'den almıştım ve az önce baktım satın alma linki eklemek için ama yoktu.Dediğim gibi Feelunique'den aldım o zamanlar ben bu rimeli.


Aslında rimel beklediğim gibi bir etki sağlamadı kirpiklerime.Ben o ara aşırı yoğun böyle örümcek gibi kirpikleri seviyordum :D Bu rimelin sağladığı etki ise kirpikleri daha sık göstermesi.Doğal bir yoğunluk veriyor.Uzun göstermiyor ama hafif kıvırıyor kirpikleri.Günlük kullanım için çok uygun.

Hafif dökülme ve akma yapabiliyor.

(Karmin içeriyor.)

Fırçası karışık bir şekle sahip ve esnek.Bu sayede her bir fırça darbesiyle kirpiklerinizi kucaklar yazıyor ürünün üzerinde :D

Bendeki rengi Very Black.


Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Gayet güzel bir ürün.. Bir zamanlar benim de yabancı vlogger'larda gördüğüm maskara kendisi.. Güzel dolgunluk veriyor bence de.. Yani gördüğüm kadarıyla.. Dört dörtlük bir sonuç verseydi ölüp bayılabilirdik bu rimel için ^^ Ama şuan zaten piyasada güzel maskaralar var çok şükür :) <3

    Güzel paylaşım olmuş canım benim <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Evet çok güzel rimeller var gerçekten aramıyoruz daha fazlasını :)

      Sil
  2. dökülme yapıyorsa almayalım o ürünüü :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bendeki ürün biraz eski o yüzden biraz kuru yerleri var o kısımlar dökülüyor :)

      Sil
  3. Faydalı ve Akıcı yazınız için teşekkür ederim, blogumu takip ederseniz sevinirim https://hastaliktakip.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Bu güzel yazı için teşekkürler, aklımda bulunsun :)

    YanıtlaSil