Huncalife Cashmere Gold Pearly Blusher / Allık



Merhabalar ~ 

Mutlu haftasonları :)

Bugün sizlere son zamanlarda favori bloggerım olan Ben Rujum ve Allığım'ın önerisiyle almış olduğum Huncalife allıktan bahsedeceğim.







Öncelikle şunu söyleyeyim Huncalife kendini oldukça geliştiren ve ürünlerini çok beğendiğim bir marka oldu son zamanlarda.Bu allığında paketini,rengini görünce,doğum günümde yakın olunca hediye olarak istedim hehe ^^


Ürüne bakalım;

İçeriğinde değişik birşey göremedim.Kimyager değilim ama diğer ürünler kadar ağır olmadığını tahmin ediyorum.Tabi kimyasal var ama diğer ürünler kadar fazla değil.


Kabı çok şık.Altın rengi.Yazısı da el yazısı olunca çok şık olmuş.Ama bir o kadar da hafif.



Yumuşak ve ipeksi dokusuyla kolay sürüm sağlamayı,taze ve canlı bir görünüm elde etmeye yardımcı olmayı,özel formülü sayesinde ciltteki ufak kusurları kapatmayı vaad ediyor.


Yapısı yumuşacık.Çok hafif pudra hatta krem gibi.Bu yüzden biraz sürerken tozutuyor.

Çok pigmentli.Rengi Light Peach (Açık Şeftali),coral tonlarda turuncu bir renk.Ayrıca çok canlı bir renk.Özellikle bahar ayları için çok uygun bir tona sahip.İçerisinde tek tük simler var ama mat duruyor.Ciltte çok canlı ve tatlı duruyor.Hatta göz makyajında da kullanılabilir bahar makyajında.

Renk biraz Kore allıklarını anımsattı bana.

Olumsuz yanları; Gözeneklerime hafif doldu.Kusurları örtmedi benim cildimde.Çok fazla kalıcı değil.Bunlar dışında çok beğendim bu ürünü.

Bu ürünü Huncalife temsilcilerinden satın alabilirsiniz.





Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Rengi ve ambalajı çok tatlıymış. Bu arada bu markayı da senden duydum ama çok güzel gözüktü gözüme.

    YanıtlaSil
  2. Rengini çok beğendim güle güle kullanın :)
    Sizi takibe aldım bende bloguma beklerim.
    http://yagmur-serhats.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil