Nestle Nesfit Tahıllı Barlar



Merhaba :)

Benim en sevdiğim bloggerlardan biri olan Sergül Kato'nun iherb alışverişlerişlerini izlemeyi çok seviyorum.O alışverişinde de hep aldığı bir çikolatalı bar var.O barı çok merak ettim ve muadili olur mu derken Nestle çikolatalı ve çilekli tahıllı barlar çıkardı.O barın aynısı olmasa da bunlar da tam istediğim gibi çıktı :)



Bu ürünün reklamı çıkınca her yerde aradım fakat bulamadım.Yerel büyük marketlerde buldum en son.Onlarda da acayip fiyat farkı vardı.2,75 olanı vardı,2 lira olanı vardı.Hatta kardeşim İstanbul'da 1,70 lira dedi.Yani fiyatlar değişiyor.A101'e yada BİM'e gelse daha uygun olur fiyatlar.Neyse.






Bitter Çikolatalı Tam Tahıllı Bar

Öncelikle mis gibi Nestle çikolata kokuyor.Altı tamamen çikolata,üstünde de zigzag şeklinde çikolata var.Tahılların içerisinde de -tahıl diyorum ama aslında ufak kahvaltılık gevrek- damla çikolatalar.Kıtır kıtır ve çikolatalı da olduğu için hem çikolata hem de şeker ihtiyacını karşılıyor.90 kcal.Yukarıdaki resimlerde içerisindekiler ve besin değerleri var oradan bakabilirsiniz.Şeker şurubu içeriyor.Ben bu barı metrolu tatlıya benzettim.Ondan daha hafif tabi.





Çilekli Tam Tahıllı Bar

Bunda da gevrek içerisinde çilek parçacıkları var.Paketi açtığınızda buram buram çilek kokuyor.Tadında da baskın bir çilek tadı var.Besin değerleri ve içerisindekiler yukarıdaki resimlerde.


2 bar da çok güzel.Meyve sevenler çilekli olanı,çikolata sevenler bitter olanı tercih edebilir.Benim tercihim çikolatalı olandan oldu.Deneyenler sizin en sevdiğiniz hangisi oldu? :)

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Ayy çok merak ettim ben de İstanbul'dayım, bakayım bir kaç markete.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bimde de varmış bir arkadaş söyledi ;) Ama 2,75miş :/

      Sil
  2. çileklisini sevdim bende

    YanıtlaSil