Eveshop Alışverişim


Herkese merhaba

Aylar önce bir Eveshop alışverişi yapmıştım ve yazılacaklar listesine eklemiştim.O kadar çok zaman olmuş ki üzerine bir alışveriş daha yaptım.Bari bu yazımda onu da paylaşayım dedim.



Eveshop geçtiğimiz aylarda online alışveriş sitesini oldukça güzelleştirdi,bir sürü marka getirdi ve bolca da indirim yapmaya başladı.Ben de sitede dolanırken hem değişik ürünler görüp hem de fiyatları beğenince bir deneyeyim dedim.Fiyatlar neydi hiç hatırlamıyorum.Ama %50 indirimden aldım çoğu ürünü.

O kadar değişik markalar ve ürünler var ki gerçekten çok beğendim bu siteyi.Artık online kozmetik alışverişlerimi buradan yapmaya karar verdim :) 

Kargo hızı çok iyi fakat ben kayıt yaparken facebooktan kayıt yapmışım.Oradaki ismim de meri olduğu için kargo şirketi kim olduğumu bulamamış :D Bu yüzden baya bekledi kargom.Gidip kendim aldım.

Bakalım neler almışım;

Öncelikle bir takipçim benden Pastel Nude Eyehsadow hakkında yazı yazmamı rica etti.Benim elimde de yoktu ve indirimsiz de almak istemiyordum.Sanırım indirimden 19 lira civarına aldım.Ve geçtiğimiz günlerde de yazısını paylaştım.Pastel'den aldığım bir diğer ürün ise Moon Light aydınlatıcı oldu.Aslında bu ürünü hiç merak etmiyordum.Ama Watsons'da dendiğimde çok beğendim ve indirimdeyken aldım.

Dediğim gibi çok değişik markalar bulabilirsiniz bu sitede.Neredeyse her yüksek fiyatlı ürüne muadil çıkaran W7 markasıyla da bu siteden yaptığım alışverişle tanıştım.Bir tane Contour Stick (Medium) ve bir tane de Tinted Nourishing Lip Oil (In The Pink) aldım.Bu arada W7 markası hayvanlar üzerinde test yapmıyor.

İlk alışverişim bu şekildeydi.


Geçtiğimiz hafta bir alışveriş daha yaptım bu siteden.

A101'e bir ara makyaj organizatörleri gelmişti.Ben de çekmecesiz olan bir tane vardı.Bir de çekmeceli istiyordum ama maalesef yetişemedim.Her yere de baktım bulamadım.Aslında internetten alabilirdim ama o fiyata bulmak zordu.Eveshop'ta dolanırken bu Esda markasının çekmecesine rastladım ve 15 liraydı.Ben de fiyatını uygun bulup aldım.

Bonica markasının son zamanlarda popüler olan silikon süngerlerinden aldım.Bu da 19 liraydı.

Golden Rose'un likit mat rujlarından 16 numarayı merak ediyordum ve indirimdeyken aldım.

Ben Nye markasının Banana Powder'ını denemeyi çok istiyordum fakat bir türlü alamadım.W7 markasının Banana Dreams pudrasını görünce onun yerine bu pudrayı deneyeyim dedim.

Benim Eveshop alışverişim bu kadardı.Mağazası burada olsa başka yerlere uğrar mıyım bilmiyorum :D O kadar sevdim bu siteden alışveriş yapmayı.Siz daha önce Eveshop'tan alışveriş yaptınız mı?


Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Güle güle kullanın :)) Bende bloguma beklerim.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. aldıklarını iyi günlerde kullan canım kargo ücreti sınırı neydi biliyormusun sirf kargo ücreti için alışverişi yapmıyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) 75 lira ve üzeri sanırım

      Sil