Skinfood Royal Honey Propolis Nourishing Lip Oil



Herkese merhaba :)

Bugün sizlerle ilginç ve şirin bir Kore kozmetik ürünü hakkındaki düşüncelerimi paylaşacağım.Bu ürünün adı lip oil diye geçiyor.Yani dudak yağı.Bu yazımda Skinfood markasının lip oilini inceleyeceğiz.





Öncelikle ben bu ürünü nasıl aldım onu anlatayım.Ben aslında bu ürünün Snoopy versiyonunu almak istedim sarı olanı alırken ama Yesstyle bana üzerinde Snoopy'ye dair hiçbir iz yok.Daha sonra bunu onlara bildirdim ve bu sefer bana 15 dolarlık (kargo içinde) bir hak gönderdiler.Ben de yine Snoopy'li lip oilin pembesini aldım sonuç yine aynı.Daha fazla uğraşmadım ve bu ürünleri kullanmaya başladım.Hikayenin tamamını şuradan okuyabilirsiniz.

Halbuki aralarında ürün farkı yok.Sadece ambalaj değişik.


Neyse gelelim ürüne;

Şişesi ve fırçası bal kovanını andırıyor.Özellikle de fırçası bal kaşığı gibi.Yapısı da bala benziyor.Yoğun.Nemlendirmesi müthiş.Dudağı pürüzsüzleştiriyor.O parlaklık uzun süre kalıyor.Yapışkan bir his bırakmıyor.Mis gibi parfüm kokuyor.Bu ürün makyaj ürünü olmanın dışında bakım ürünü olarak da çok iyi.

Lip oilleri genellikle simsiz,ışıltısız dudak parlatıcısı olarak düşünebilirsiniz.Ama bir yandan da dudağa bakım yapan bir ürün.

Renklere bakalım;


01 Yellow Honey; Çok az sarımsı parlak bir renk.



02 Pink Honey; Çok az pembeye dönük parlak şeffaf bir renk.


Ürünü satın almak için tık tık.

Bir diğer lip oilimi de şu alışveriş yazımda görebilirsiniz.

Yorum Gönder

4 Yorumlar