Cunning Single Lady Guk Yeo Jin Makyajı Önerisi (Kim Gyu Ri)



Kore dizilerindeki bazı karakterleri stil olarak çok beğeniyorum.Beğendiklerimi de dizi yazılarımda yada bu şekilde makyaj önerisi yazılarımda sizlerle paylaşıyorum.Bugün de Cunning Single Lady dizisindeki Kim Gyu Ri'nin oynadığı Guk Yeo Jin karakterinin makyaj ve giyim stilini çok beğenmiştim.



Oldukça basit bir makyaj ve sadece dudak makyajı ön planda olan bir tarz kullanılmış.

Dilerseniz makyaja başlayalım.


Öncelikle aydınlatma özelliği olan baz kullanmam gerekiyordu ve ben de bunun yerine aydınlatma özelliği olan CC krem tercih ettim.Yanak kemiklerimin üzerinden kaş üzerime kadar C şeklinde,burun üzerime,çeneme,çok azda kaşımın arasına ellerimle uyguluyorum.

Ten rengi aşırı beyaz olmadığı için BB kremimle açık renk fondötenimi karıştırıp tüm yüzüme fondöten süngeriyle uyguluyorum.Kapatıcıya ihtiyaç duyduğum yerlere ve göz altlarıma kapatıcı uygulayıp mini süngerle dağıttım.


Kaşlarımı 2 renk karıştırarak çok çok az doldurdum.Çünkü Yeo Jin'in kaşları doğal ve kalın.Burun kontürümü kaş farımdaki açıkrekle burun kenarlarıma uygulayarak yapıyorum ve çeneme de yine aynı renkle V kontürü yaparak fırçayla dağıtıyorum.

Elmacık kemiği boşluğu ve alın bölgesi kontürümü daha sıcak tonlarda bir ürünle yaptım ve fırçayla yaydım.Allık varla yok arası olduğu için açık pembe ve ışıltılı birşey kullandım.Bunu da açılı allık fırçasıyla dağıttım.


Farı da açık kahve tonlarındaydı ve ben de bu renk farı göz kapağımın sadece gözümün üstündeki kısmına sürüp fırçayla dağıttım.Eyelinerı ince uyguladım.Yeo Jin'in eyelinerının hem göz pınarı hem de gözünün bittiği kısımda ince kuyruk vardı.Sonundaki kısmı çok az yukarı doğru uzatıyorum,iç kısmı da aşağı doğru minicik uzatıyorum.Rimel belli belirsiz olduğu için aşağı doğru sürdüm rimeli.

Dudak makyajında oldukça belirgin canlı renkler kullanmıştı.Ama yine de meşhur gradient lips makyajını dudaklarında kullanmayı ihmal etmemişti.Ben de bunun için önce dudaklarımı fondöteni sürdüğüm süngerin fondötenli kısmıyla hafif kapatıp parlak fuşya bir parlatıcı sürüp üzerine de daha parlak ve pembemsi bir fuşya ruj uyguladım.Tabi bunu dudağımın dış kısımları fondötenli kalacak şekilde sürüp dağıtıyorum.

Bu kadar.Kolay ve güzel bir makyaj.Benim çok hoşuma gitmişti sizlerle de paylaşayım dedim.Denerseniz bana instagramdan dm atın ;)



Kullandığım ürünler;

Oriflame Perfect Fusion Foundation Porcelain
Oriflame Kaş Farı Kiti
W7 Contour Stick Medium
Catrice Blush Artist Shading Palette 030 Rock'n'Rose
Rimmel London Super Curler Mascara
Maybelline Super Stay Lipstick Infinitely Fuchsia
Avon Açılı Allık Fırçası
Ali Express Açılı Fondöten Fırçası

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Makyajının bitmiş halini de görmek isterdim bu arada Korelilerin ciltleri nasıl oluyor öyle anlamıyorum ya :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir yazımda Korelilerin ten makyajlarını anlatmaya çalışmıştım orada birkaç tüyo var ;)

      Sil
  2. blogunuzu izlemeye aldım sizide bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
  3. korelilerin makyahına bayılıyorum her şeyi sür ama yokmuş gibi dursun

    YanıtlaSil