Hwajin Compact Foundation



Koreli bir arkadaşımın bana hediye olarak göndermiş olduğu bir fondötenden bahsedeceğim size.Bu markayı ilk defa duydum ve internette araştırdığımda da çok yazı bulamamıştım hakkında.Hatta satıldığı yer bile bulamamıştım ama sizler için tekrar araştırdım ve buldum :) Aşağıya link ekleyeceğim.





Aslında bu ürünün helal olup olmadığından emin olmadığım için kullanamıyordum ama Kore helal ürünlerini tanıtan bir Facebook sayfasında bu ürüne denk geldim.Üyelerden biri Kore'de dolaşırken bir teyze bu markayı satıyormuş ve bu kişiye tanıtmak istemiş.O da helal olup omadığını sormuş.Teyze de içindekileri söylemiş ve haram hiçbir şey yokmuş.Ben de bunu okuyunca çok sevindim ve yazmak istedim bloga da.


Ürün kompakt şeklinde.Ambalajı çok şık.İçinde bir süngeri var ve yumuşacık.Tam bir fondöten süngeri.Hatta biraz Oriflame makyaj süngerine benziyor ve kendisi benim favori süngerlerimdendir :) Bir de yedek sünger çıkıyor paketin içerisinden.


Bendeki rengi Natural Beige.Benim ten rengime biraz koyu.turuncumsu duruyor ama çok sırıtmıyo güzel dağıtınca.Yazın daha rahat kullanılabilir rengi açısından.

Çizgilere dolmuyor.

Kapatıcılığı mükemmel.Sivilce izi,göz altı morlukları ne varsa kapatıyor :D

Kuru cilt tipleri için uygun değil.Cildi bolca nemlendirip kullanabilir kuru ciltliler.

Hem süngerle hem de sık kıllı fırçayla uygulanabilir.

Şuradan satın alabilirsiniz.





Kapatıcılık testi için kullandığım ürün; Miracle Romance Sailor Moon Eyeliner

Yorum Gönder

2 Yorumlar