Beautynetkorea Alışverişim / Kore Kozmetik Ürünlerini Nereden Satın Alıyorum


Bana en çok gelen soru 'Kore ürünlerini nereden satın alıyorsun' oluyor.Bir zamanlar Jolse ve Ebay'den hem fiyatların düşük olması açısından hem de alışverişin kolay olması açısından çok alışveriş yapıyordum.Hemen hemen her ürünü de buluyordum.Ama Paypal'ın ülkemizden çekilmesi yüzünden maalesef artık buralardan alışveriş yapamıyorum.Ve çoğu site de paypal kullandığı için artık Kore kozmetik ürünlerini aracı olmadan satın almak çok zorlaştı.Ama ben bir site buldum ve acayip memnun kaldım.

Beautynetkorea ödemesinde paypala gerek yok,fiyatlar çok uygun,herşey var ve kaliteli.Hem de tüm ürünler orijinal.Bana ürünlerim gümrüğe takılmadan 3 hafta içerisinde geldi.Ben zaten bu firmanın Ebay sayfasından alışveriş yapıyordum.Oradan alışveriş yapamayınca kendi sitelerinden alışveriş yapayım dedim.

Bakalım neler almışım;

Etude House'un dünyanın en tatlı kozmetik serisi olan Wonder Fun Park serisinden 2 ürün aldım.Param olsa tüm seriyi alırdım ama bütçe el vermedi :D

Uzun zamandır lila ruj arıyorum.Bazen böyle oluyor mu size de moda değildir ama bir renk veya farklı bir ürün tarzı gelir aklınıza ve almak istersiniz.Bu tarz bir dudak ürününü uzun zamandır arıyordum ve Etude House'un bu serisinde Dear Darling Soda Tint lip tintlerinde buldum.Renk PP501 Juicy Grape Soda.

Bu seride bir de rainbow highlighter olduğunu gördüm.Uzun zamandır o da aklımdaydı.Uygun fiyatlı bir rainbow highlighter alayım diyordum ve bu seriden Candy Highlighter'ı aldım.Ürünlerin detaylı yazılarını paylaşacağım.

Tester olarak da;

Tonymoly Floria Whitening Cream
Tonymoly Prestige Jeju Snail Cream
Tonymoly Brightening Peeling Gel
It's Skin Clinical Solution Pore Cleansing Foam

yani tam 4 tane göndermişler.Daha ne olsun :)

Yorum Gönder

14 Yorumlar

  1. Merhaba bloğunuzu çok bebeğendim çok şeker, alışverişlerinizi okudukça sanki kendim alışveriş yapmış gibi hissettim :D Son zamanlarda kore kozmetiği satın almış bloggerlara bakıyodum sizin ki bayağı güncel o yüzden bir şey sormak istiyorum, beautynetkorea'dan yaptığınız alışverişleriniz güvenilir mi? Kredi kartıyla mı yaptınız? Gümrükte hiç sorun çıktı mı? Kargo çok pahalı mıydı? Gümrükten siz mi gidip alıyorsunuz, eve mi geliyor? Ay bir şey dedim, sorgu gibi oldu :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için ^^ Güvenilir bir site.Evet kart ile yapılıyor.Gümrükte sorun ilk alışverişimde çıkmıştı ikinci de elime ulaştı.Kargo ücreti yok.Evinize geliyor :)

      Sil
  2. merhaba :) bende sizin yazınızı çok beğenip sipariş vermek istedim ama 20 dolar krgo ücreti çıktı ne yapmam lazım? :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ücretsiz kargo kaldırılmış maalesef.En uygun Korea Post kargo şirketi.Onu seçebilirsiniz.

      Sil
  3. Merhabalar bende beautynetkoreadan alışveriş yaptım gelmesini bekliyorum ortalama kaç hafta sürüyor gelmesi ve bu sitede cosrx ürünlerini bulamadım başka bi site önerebilir misiniz beautynet gibi hem ucuz hem güvenilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beautynet kargo ücreti almaya başladı.Wishtrendi önerebilirim Cosrx için ^^

      Sil
  4. Merhaba, ben eski adı w2beauty (şimdi beautytap olmuş) bir siteden kore kozmetik alışverişi yapmak istiyordum fakat gümrüğe takılma gibi bir durumda kesinlikle sorumluluk kabul edilmediği ve iade vs gibi bir şeyin söz konusu olmadığını söylediler (müşteri hizmetleri) 2015-16 yıllarında bu site ile ilgili blog yazıları bulabildim çoğunluğu olumlu yöndeydi yine de riske atmak istemiyorum. Önerebileceğiniz uygun kargo ücretli bir site var mı (örneğin 50 dolar üstü free shipping falan olan)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Korendy sitesini tavsiye ederim, Türk zaten, iki siteleri var biri koreden biri Türkiye'den gönderim yapıyor. Ben bir kez alışveriş yaptım ve çok memnun kaldım.

      Sil
    2. W2Beauty'den hiç alışveriş yapmadım fiyatları yüksek geldi.Yesstyle'dan yapabilirsiniz.Sürekli indirim oluyor ve TL hesabı üzerinden herşey.150 tl üzeri alışverişe kargo bedava.

      Sil
    3. Güvenirlik açısından güzel olabilir Korendy.Daha önce hiç alışveriş yapmadım oradan.

      Sil
  5. bahsettiğiniz siteye göz attım ve fiyatlatının gerçekten uygun olduğunu gördüm . Üstelik baktığım tüm sitelerin fiyatları neredeyse birbirlerine yakınken bu site diğer siteler ile karşılaştırıldığında çok uygun fiyatlı olduğunu görüyoruz. Şu an sanırım indirimden dolayı çok daha makul bu sebeple istemsizce orjinal olup olmadıkları konusunda içime bir kuşku düştü. Gerçekten orjinal ürünler mi? kullanırken bir sıkıntı çıktı mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Orijinal ürünler satılıyor bu sitede😊Memnunum ben ürünlerden😊👌🏻

      Sil
  6. ben daha önce cult beauty den 2 kez alışveriş yaptım the Ordinary ürünleri için ama malesef 2si de gümrüğe takıldı:( 3.'yü sipariş verdiğimde yetkililerine yazdım ürünün üstüne düşük meblağ yazabiliyor musunuz yada ürünün adını yazmasanız gibi ama asla böyle bir şey yapamayacaklarını söylediler. Yeni gümrük güncellemesi 22 eur olduğundan beri gerçekten yeteri karar sorun yaşıyoruz bu konuda hiç anlayışlı olmamaları üzdü beni. Şansımı tekrar denememim sebebi her ürünümün iadesini kargo fiyatı dahil hiç sorunsuz yapmış olmaları gümrüğe takıldığını belirttiğimde.
    Diğer alışveriş yaptığım site yesstyle.com Buradan aldığım kore ürünlerim elime ulaştı cultbeauty deki hayal kırıklığını telafi ederek:) ürünün üstüne cream - 10 usd yazıyordu üstelik. bu site anladığım kadarıyla gümrüğe takıldığınızda size ücreti kupon olarak hesabınıza yatırıyor tekrar alışveriş için ve eğer yasaklı ürün almadan gümrüğe takılırsanız gümrük ödemenizi de hesabınıza kupon olarak yatırmakta.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cult beauty'den alışveriş yapmadım.Yesstyle'dan o kadar çok ürünüm geri döndü ki kupon yatsa bile tekrar alışveriş yapamıyorum.

      Sil