Golden Rose Longstay Mini Liquid Matte Lipstick / Likit Mat Ruj


Golden Rose'un likit mat ruj serisi mükemmel.Hem renk hem yapı açısından hepsi harika.İndirimsiz zamanlarda fiyatı uygun da olsa çok almak istemiyorum indirimi bekliyorum bu sefer de ben de para olmuyor :D Bunlarında minileri çıkınca bu konuda rahat ettik :D Daha uygun fiyata az kullanacağımız bir rengi satın alabiliyoruz artık.Mesela ben bu rengi dışarıda çok fazla kullanamam ama rengi merak ettiğim için denemek istiyordum böyle bir fırsat olunca da minisini alayım dedim.




Şuan elimde tam boylarından da birkaç renk var.Onları ayrı yazacağım.


Ürün uzu süre kalıcılık vaad ediyor.Ve başarıyor da.Oldukça kalıcı hatta çok zor çıkıyor.

E vitamini içeriyor.

Kolay sürülüyor.Tek katta bile rengini çok güzel veriyor.Yapış yapış bir his bırakmıyor.


Bendeki bu rengin numarası 10.Gri-lila arası soğuk tonlarda bir renk.Bu renk ile uzay çağına atlayabiliriz :D


Bu ürünü Trendyol'un Golden Rose kampanyasından satın almıştım.Şuan kampanya mevcut değil ama sık sık oluyor.Fiyatı 8,75'ti.


Bu rengi de yeni aldım.03 numara da çok sevilmişti ve swatchlarda çok beğeniyordum.Mor tonlarda bir gül kurusu rengi.Tam bir sonbahar rengi.Dudakta hafif daha morumsu duruyor.Geçen gün Gratis'e gittiğimde kasa önünde bu mini rujları gördüm 03 aradım ve buldum :D Tanesi 7,90 liraydı.





Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Golden Rose mini velvet matte'den sonra Likit'in de minisini yapmış.Sitesine bakacağım bu ürünün mix'i varsa almak lazım.Severim mat rujları..

    YanıtlaSil