Temmuz Bitenler 2017



Herkese merhaba :) 

Temmuz ayında da oldukça fazla ürün bitirdim.Bu sefer renkli kozmetik yani makyaj ürünleri de var :) Giriş kısmını çok uzatmadan ürünlere geçeyim.





Himalaya Herbals Yumuşak ve Parlak Proteinli Şampuan- %100 bitkisel aktif bileşenlerden oluşuyor.Meyan kökü içeriyor.Normal saçlar için.Saçı yumuşatmayı,güçlendirmeyi ve parlatmayı vaad ediyor.SLS/SLES,Paraben,Sentetik renklendiriciler içermiyor.Hayvanlar üzerinde test yapmayan ve bitkisel içeriğe sahip bir marka.Bir ara şampuanım bittiğinde Gratis'e uğradım ve bu şampuanda indirim vardı içlerinde de en uygunu bu olunca bu şampuanı aldım.İyi ki almışım.Böyle bitkisel içerikli bir şampuanın saçı nemlendirmesi,yumuşacık ve parlak göstermesi nadir rastlanan bir durum.Kokusu mükemmel,etkisi mükemmel.Saç derisini de oldukça güzel temizliyor.Organik şampuanlar kolay kolay köpürmez ama bu hemen köpürüyor.Kocaman 1 ltlik hali olsa alırım.Bu 400 mllik.

English Home Powdery Duş Jeli- Bu duş jelini bana sevgili arkadaşım Cherijamu hediye etmişti.Bundan daha önce de kullanmıştım ve mart bitenlerde bahsetmiştim.Bir de banyo tuzunu kullanmıştım onu da haziran bitenlerde yazmıştım.Kokusu parfüm gibi ve yapısı da pudramsı-jelimsi çok güzel tarif ettim :D Ama çok yumuşak bir pudra yapısı var.Şişesi de çok şık.


Yves Rocher Nourishing Nutri-Silky Hair Mask- Yulaf özlü saç maskesi.Kuru saçları beslemeyi vaad ediyor.Saçlarınızı daha ipeksi,esnek ve daha yumuşak hissedeceksiniz diyor.Silikon,boyarmadde ve paraben içermiyor.Mis gibi kalıp sabun kokuyor.Bunu uyguladıktan sonra tertemiz kokuyor saçlarınız.Taramayı kolaylaştırıyor.Saçları yumuşatıyor.Bu benim 2. ürünüm.Severek kullandım.

Huncalife Spa Moods Hand & Body Scrub Vanilla- Vanilya özü içerikli ve doğal minerallerce zengin formülü ile ölü hücrelerin temizlenip gözeneklerin açılmasına yardımcı olur.Cildinizi rahatlatırken,yumuşak ve ipeksi bir dokunuş kazandırır.Cilde gün boyu hoş koku sağlar.Paraben içermez.Öncelikle ben vanilya kokusu sevmem ama bunun kokusu vanilyadan ziyade pasta gibi ve rahatsız etmiyor bu koku.Yapısı ise yağın içinde kum gibi düşünün.Kum gibi olduğu için diğer scrublara göre daha iyi peeling yapıyor cilde.Yani daha iyi arındırıyor.Zaten tuz ve yağ formdaymış ürün karıştırarak kullanılıyor.Yağ da cildi nemlendiriyor.Kuru ciltler için çok güzel bir el ve vücut scrubı.




Nivea Canlandırıcı Temzileme Jeli Normal/Karma Ciltler İçin- Taze bir cilt için derinlemesine temizler ve cildin nem dengesini korur.Sabun içermez.E vitamini ve Hydra IQ içeriyor.Cildi canlandırır.Cilde nazikçe etki eder.Mis gibi Nivea kokuyor.Hafif yapılı bir jel.Cildi yormadan cildi temizliyor.

Freeman Dead Sea Minerals Foaming Facial Cleanser- Her cilt tipi için uygun.Cildi kurutmadan temizler.Kremsi,kolay köpüren dokusuyla inatçı makyaj kalıntılarından,yağdan ve kirlerden cildi kurutmadan temizler.Deniz mineralleri cildin mineral yönünden dengelenmesine yardımcı olur,ölü denizden elde edilen yosun ekstraktı cildi nemlendirir,yumuşatır.Tam makyajı güzel temizlemiyor.Derin bir temizlik de yapmıyor.Cildinizin minerallere ihtiyacı var ve hafif yapılı bir temizleyici arıyorsanız bunu deneyebilirsiniz.

8x4 Hollywood Deodorant- Pudrasız.Sloganı: 8x4 Hollywood'un film yıldızlarına layık büyüleyici kokusuyla onu kendine hayran bırak! Kayısı,yasemin,mimoza ve vanilya kokuları içeriyor.Kıyafetlerde leke bırakmaz.Seneler önce almıştım bunu ve kokusunu çok beğendiğim Oriflame Monaco Chic parfüme benzettiğim ve piyasada bu parfümü bulamadığım için kendisinden 3-4 tane depoladığım deodorant.Kokusu çok güzel ve kalıcı.Farklı bir kokusu var.


Yves Rocher Micellar Cleansing Water- Detoks etkili makyaj temizleme suyu.Yeşil çay,beyaz çay ve Madagaskar çayı,misk gülü yağı,organik papatya özsuyu içeriyor.Yüz,göz ve dudak makyajını temizler.Ferahlatıcı ve yatıştırıcıdır.Mis gibi kokuyor.Suya dayanıklı makyajı bile aşırı derecede olmasa da çıkarıyor.Bitkisel içeriğe sahip olduğu için de cilde zarar vermiyor.

Benri Kare Makyaj Temizleme Pamuğu- %100 pamuk.Oldukça kullanışlı ve dayanıklı bir pamuk.İndirime girdikçe yedeklenebilir.

Watsons Round Puffs- %100 saf pamuk.Ultra yumuşak.Tiftiksiz,ödüllü kalitede pamuklardan yapılmıştır.Bu pamuklar üstün emiciliğe sahiptir.En uygun fiyatlı,en fazla ürüne sahip (100 adet) ve yumuşacık yapıya sahip makyaj pamuğu budur :D Severek kullanıyorum.Çulsuz zamanlarımda pamuğum bittiğinde bu pamuğu alıyorum hem uzun süre idare ediyor hem de oldukça kaliteli.

Watsons Çiçek Desenli Mini Peçete- Yüksek sıcaklıkta işlenmiştir yazıyor ne demekse anlamadım ben :D%100 odun özünden yapılmış.Florasan eklentisi de yokmuş :D Bu ne be :D Peçeteler hakkında bilinmeyenler :D Neyse bilen varsa bunların faydası ne zararı ne bizlerle paylaşırsa sevinirim.Tipik Watsons peçetesi.Yumuşacık,kullanışlı.

Watsons Mofy Temalı Mini Peçete- Tipik yumuşacık Watsons peçetesi.

Watsons non-woven Facial Puffs- İncecik,yumuşak bir makyaj pamuğu.Ben bunu daha çok tonik uygularken kullanıyordum.Ürünü daha az emdiği için tonik uygulamak daha iyi oluyor bu pamukla.Aslında bu pamuğu alırken aklımda şu kare pamuklar vardı.Bunu ondan zannetmiştim ama bu pamuğu da toniklerim için kullanmış oldum.Makyaj çıkarmak için de kullanabilirsiniz ama aşırı ince.Yırtılmıyor ama yine de makyaj temizlemek biraz zor oluyor bununla.

Benri Islak Bebek Havlusu- Paraben,alkol içermiyor.Ciltle uyumlu pH a sahip.Aloe vera içeriyor.Bebek havlusu olduğu için daha yumuşak ve dayanıklı.İndirimden 3 tane almıştım ben.İçerisinde 25 tane var.Kullanışlı.



3x Watsons Nose Strip Deep Cleansing- Anında sonuç veren siyah nokta yok edici bant.Cadı fındığı ve aloe vera özleri içeriyor.Tıkanmış gözenekleri temizler ve istenmeyen siyah noktaları yok eder.Ürün o kadar başarılı ki çıkan siyah nokta ve kiri hem bantta görüyorsunuz çıkmak üzere olanları da burnunuzun üzerinde :D Peeling yapınca da burnunuz da tamamen siyah noktalardan temizleniyor.Fiyatı uygun olsaydı Rituel de Beauty'nin yerini alabilirdi.

Oral-B Pilli Diş Fırçası Başlığı- Oral-B'nin elektrikli diş fırçasını A101'den 25 lira gibi birşeye almıştım.Dişlerin görünmeyen kısımlarını temizlese de üst tabakayı çok iyi temizlediğini düşünmüyorum.Belki de ben yanlış kullandım bilemiyorum.Bir de bunu kullanırken çok çay kahve tükettim onun da etkisi olabilir.

Ebay Boş Kozmetik Kabı- Bu kapları tester ürünlerimi koymak için kullanıyorum.Yağlı ve renkli ürünler koyunca da yıkanmıyor ve çöpe gidiyor.Bunun dışında kullanışlılar.


It's Skin Clinical Solution Pore Cleansing Foam Tester- Aşırı yağlı ciltler için.Bu bana Beautynetkorea alışverişimde hediye gelmişti.Sabundan ziyade kil gibi birşey.Ciltteki yağı alıyor fakat derinlemesine temizlemiyor ve ciltte köpürmüyor.

Dr.Organic Manuca Honey Hand and Nail Cream Tester-  Cilt onarıcı ve canlandırıcı özelliklere ev sahipliği yapar.Bioaktig özlerin karmaşık harmanlarıyla manuka balının aktif özelliklerinin kombinine sahip.Krem cildi yoğun nemlendirmek,bu nemi epidermal katmanın içine işlemek,hücre yenilenmesini hızlandırmak,kuru elleri onarmak için formüle edilmiştir.Vücut için de kullanılabilir.12 satlik bioaktif koruma ve nem dengesi,yoğun onarım sağlar.Aşırı kurumuş ve bakımsız eller için uygundur.Bioaktif organik el ve tırnak terapisi.Manuka balı,aloe vera yaprağı suyu,zeytinyağı,e vitamini,ayçiçeği çekirdeği yağı,propolis ve gliserin içeriyor.Paraben,sentetik renklendirici,ftalat,vazelin,glikol,isothiazolinone,SLS,mineral yağ,silikon,DEA,BHT içermiyor.Vejetaryanlar için uygun.Hayvanlar üzerinde test yapmayan bir marka.Yoğun bal kokusuna sahip.Krem çok yoğun.Özellikle kış aylarında kullanım için uygun.Soğuktan veya başka sebeplerden elleri ve tırnakları yıprananlar için muhteşem bir krem.Bu krem bana Cherijamu'nun hediyesiydi ^^

Skin79 Super Plus Purple BB Cream Tester- Beyazlatma,kırışıklık düzeltme,SPF40 PA+++ ile uv ışınlrına karşı koruma vaad ediyor.Cildi, zarar veren uv ışınlarından koruyan bu çok fonksiyonlu bb,beyazlatma ve kırışık önleyici etki sağlayan içeriğiyle melanini önler ve cildin esnekliğini korur.Nemlendirici essence gibi olan yoğun nem yapısı cilde emilir.Instagram'da takip ediyorsanız zaten bu bb kremi ne kadar beğendiğimi biliyorsunuzdur.Kapatıcılığı çok iyi.Ciltte duruşu süper.Dünyanın en iyi bb kremi bundan sonra bu.

Lioele Dollish Veil Vita BB- İçerisinde SPF25 PA++ bulunuyor.Leke merhemi,vitamin bakımı,makyaj bazı bir arada.Bendeki 1 numara.Aslında beyaz bir krem ama cildinize sürerken ten rengine dönüşüyor.Yoğun uygulamada yüksek kapatıcılık sağlıyor.Mata yakın bir bitişi var.Cildi canlı ve pürüzsüz gösteriyor.


Yves Saint Laurent Shocking Mascara Volume Seyahat Boy- Bu rimel çok güzel.Hatta tam boyunu almak istiyorum ama son zamanlarda kurudu ve etkisi azalmıştı.Ben de içerisine badem yağı döküp çalkaladım ama bu sefer de pul pul dökülme yaptı göz altlarıma.


Avon Super Extend Mascara- Uzun süredir kullanmıyordum geçtiğimiz günlerde kullanayım dedim göz altlarıma döküldü hep.Sanırım kurudu.

Loreal Lumi Magique Foundation- Dünyanın en güzel fondöteni.Bir yerde bu fondötenin artık piyasadan kalktığını duydum ama internette birçok yerde satılıyor hala.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Ne çok şey bitirmişsin, hepsi de çok güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ^^ Evet ya bu ay baya bitti :D

      Sil
  2. himalaya şampuanı ben hiç beğenmedim evet kimyasalı az ama gözleri felaket yakıyor kokusu da çok kötü. Size iyi geldiyse ne mutlu ama ben bir daha zor alırım :)

    yazimbari.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi ya.Farklılık gösterebiliyor tabi kişiden kişiye.Size uyanı bulursunuz umarım ^^

      Sil