Cute Eye Soft Contact Lens / Bornprettystore'dan Aldığım Lensler / İlk Lenslerim


Lens takmayı çok merak etmişimdir ama bir türlü almaya cesaret edememiştim.Bornprettystore'da bir ara lenslerde indirim vardı ve 8 dolar gibi bir fiyata denk geliyordu.O ara da Kore dizilerindeki göz renkleri gri gibi geliyordu ve gri bir lens almak istedim.Cute Eye markasının Grey lensleri ilk lenslerim oldu.



Benim gözlerim çok hassas.Alerji vs olabiliyor.Bazen su bile gözümde kızarma yapabiliyor.Bu lense de alışmam kolay olmadı tabi ki.Özellikle takma-çıkarma konusunda çok başarısız oldum.Hala daha yapamıyorum gerçi :D Günlük olarak kullanamadım bu lensi.Çünkü Asya yapımı lens olduğu için göz bebeklerini de büyük gösteriyor.



Rengi çok güzel,doğal.Farklı bir lens denemedim ama bunun yapısı ne ince ne de kalın.Gözde kendisini biraz hissettiriyor.

8 saat suda beklettim lensleri ilk geldiklerinde.

Benim gözlerim küçüktür bu lensler gözlerimi baya büyük gösterdi.

Yanında bir de pembiş lens kutusu göndermişler.


Şöyle birşey söyleyeyim yakın bir zamanda gözümde ufak bir bozukluk çıktı ve gözlük verdi doktor.O gözlük bile bende baş ağrısı,mide bulantısı,göz kuruluğu yaptı.Bu lensi taktığımda da aynı şeyler oldu.Bu yüzden uzun süreli birşey takamıyorum gözüme.Sanırım kalınlığı seçilebiliyordu ve ben onu ayarlayamadım.

Siz lens takmaya alışıksanız ve gözleriniz hassas değilse bu lensi deneyebilirsiniz.Gözde çok güzel duruyor.


Kullandığım lens suyu da Sauflon All in One Light Hassas Gözler İçin olanı.Bu lens suyundan baya memnun kaldım.Lenslerim kuruduğunda anında eski haline getiriyor.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Bende kullanmak isteyipde cesaret edemeyenlerdenim :) ama rengi çok hoş gerçekten çok doğal duruyordur. Sayfanızı takibe aldım. Blogum ilginizi çekerse banada beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) Şuan hata veriyor düzelince güzel blogunuzu takip edeceğim :)

      Sil
  2. Ayyy tam da bu ara aklımda olan alsammı ya dediğim :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözleriniz hassas değilse kullanabilirsiniz bu lensleri :)

      Sil