Ekim Ayı Favoriler 2017 (Kozmetik,Kıyafet,Abur Cubur,Dizi,Müzik)


Merhaba ~

Geçtiğimiz ay birkaç favorim vardı bunlardan bahsedeceğim bu yazımda sizlere.
 Kozmetik favorilerim;

Catrice HD Liquid Coverage Foundation- İsminin hakkını veren muhteşem bir fondöten.Cilde HD bir görünüm sağlıyor yani pürüzsüz ve kapatıcılığı da oldukça yüksek yapısı hafif olmasına rağmen.

Note BB Concealer- Kapatıcılığa ihtiyaç duyduğu bir ay oldu cildimin ekim ayı.Sivilce izlerim,göz altım.Note'un bu bb kapatıcısı da oldukça başarılıydı kapatıcılık konusunda.Hatta sadece bunu uygulayıp pudra sürüp cilt makyajımı tamamlıyordum.Severek kullandığım bir ürün oldu.

Loreal Paradise Extatic Rimel- Kirpiklerim de eylül-ekim ayı gibi çok döküldü ve kısa duruyordu.Düzenli de bakım yapamadım ama o ara hiçbir rimel doğru düzgün fayda etmemişti.Bu rimeli yeni aldım ve kirpiğinizi bi 5 kat kadar daha belirgin,uzun ve hacimli gösteriyor.Yani benim kirpiklerimde bu etkiyi sağladı.

Babe Moisturising Emulsion- Hafif yapıya sahip içeriğinde SPF10 güneş koruyucu bulunan nemlendirici emülsiyon.Hafif yapısına rağmen müthiş nemlendiriyor.Cilt neme doyuyor.Yağlı ve nemlendiriciyi sürekli kusan ciltler için uygun olabilir siz yine de uzmanına sorun ama yapısı ve etkisinden dolayı bana öyle geldi.Tüm cilt tipleri için uygun diyor arkasında.5 mllik ürün bana 3 hafta gece-gündüz bakımında yetti.Kokusu muhteşem.

Kıyafet favorim;

Elmina markasının pamuklu bordo şalı.Bunu sadece 10 liraya aldım bir tesettür mağazasından.Sonbahar ayları için güzel bir renk ve de uzun büyük bir şal.Çok kullanışlı hem de hafif bir şal.



Yiyecek favorim;

Şölen Nutymax Fındık Kremalı Gofret- Bu çikolatayı çok yerdim orta okul-lisedeyken.Geçtiğimiz haftalarda A101'de indirime girince aldım ve almaya devam ettim :D İçerisinden 2 tane  gofret çıkıyor ve içi kremalı üstü de çikolatalı bir abur cubur.


Dizi favorim;

Kill Me Heal Me- Dizi çıkalı 2 seneden fazla oldu ama ben yeni izledim.Uzun zamandır bu kadar kaliteli ve farklı bir dizi izlememiştim.Muhteşem bir diziydi.Detaylı yazısını yazacağım.

Müzik favorim;

Jang Jae In-Auditory Hallucination- Yine Kill Me Heal Me'den bir müzik oldu.Ses,müzik ve sözleri çok güzel.

Yorum Gönder

10 Yorumlar

  1. Catrice in su meshur fondotenini en sonunda bana da aldirtcaksiniz vallahi🙈😀Cok duyuyorum bu siralar...Tam da fondotenimin bitimine az kalmisken bu yazi uzerine geldi🙌Loreal in paradise rimelini de yeni aldim.Insallah bende de guzel etki birakir kendileri.Guzel paylasim olmus😊.Sevgiler💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D HD yapıda ve kusursuz gösterecek bir fondöten arıyorsan mutlaka bunu al hem uygun hem başarılı :) Rimeli de çok beğeneceksin :)

      Sil
  2. Ayy böyle görünce bende hevesleniyorum yazmak için :) çok güzel bir paylaşım olmuş emeginize sağlık :))❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaz yaz :) Yazması da okuması da çok zevkli oluyor :)

      Sil
  3. Ne güzel favoriler öyle :)

    YanıtlaSil
  4. note'un bb creamini uzun süredir almak istiyordum. Yine aklıma düştü. Hazır nyc marka kapatıcım bitişken onu alayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel pişman olmayacaksınız aldığınıza :)

      Sil
  5. Yaaa o çikolataya bayılıyorum ben

    YanıtlaSil