Aralık Ayı Favorilerim 2017 (Kozmetik,Cilt Bakımı,Youtuber)


Aralık favorilerime hoşgeldiniz :) Bu yazımda sizlere aralık ayındaki kozmetik ve youtuber favorilerimden bahsedeceğim.


Kozmetik Favorilerim;

Miniso Green Tea Yüz Yağı- Kış aylarında ciltte pul pul dökülmeler yaşanabiliyor.Benim yüzümde de bu tip dökülmeler vardı ve bunu tam makyaj yapacağım sırada farkettim.Ne sürsem hemen o görünüm azalır derken Miniso'nun yüz yağını denedim ve o pul pul görüntü pürüzsüz bir hal aldı cildi süper nemlendirdi ve makyaj bazı olarak da müthiş oldu.Sivilcelenme de yapmadı.

Maybelline Instant Anti-Age Kapatıcı 03 Fair- Ne var ne yok kapatan müthiş bir kapatıcı.Göz altları,sivilce izlerini süper kapatıyor.Tek başına bile kullanılabilir.

Max Factor Excess ShimmerKrem Far 15 Pink Opal- Son zamanlarda pastel renkli göz farlarını çok beğeniyorum ve bu farın rengi de çok güzel ve ışıl ışıl.Sanırım Kore göz makyajı bu aralar daha çok hoşuma gidiyor bu yüzden bu rengi çok beğendim.

Pastel Nude Tekli Farlar- Hem yapı olarak hem de renk olarak çok kullanışlı farlar.Özellikle günlük kullanım için harika renkler.Zaten Türk dizilerinde bu sene bu turuncu tonlar çok sık kullanıldı.Renkler 74 ve 81.



Bu ay çok sık Youtube videoları izledim ama elimin gittiği 2 Youtuber vardı.Ortak noktaları hayvan sevgileri ama ben her videolarını izledim ve çok beğendim.

Yılmaz Ailesi- Kanal Sergül Kato'nun ablası Seray Yılmaz'a ait.Günlük vloglar,bahçe-toprak işleri,yemek tarifleri,evcil ve sokak hayvan bakımı içeren bir kanal.Ben önce bu kanala bahçe işleri için takıldım ve bir sürü şey öğrendim.Balkonda bu kanaldan duyduğum tavsiyelerle maydanoz ve domates yetiştirdim ve bol bol yedik bunlardan :) Bazı sorularım olmuştu ve hemen geri döndü o kadar mütevazi ve yardım sever ki.Özellikle sadece kendi hayvanlarını değil sokak hayvanlarını da düşünüp onlara da ayrı ilgi göstermesi kocaman yüreğinin olduğunun kanıtı.Ama bu ay bol bol Günün Menüsü videolarını izledim ve birçok tarif ve teknik denedim.Herkes de bayıldı bu yemeklere :) Harika bir kanal.Günlük tarzda videoları seviyorsanız izlemenizi tavsiye ederim.


JaaackJack- Bu kız acayip pozitif enerji yayıyor ve sanırım bu yüzden izlemeyi seviyorum videolarını.Kendisi hayvan sever ve hayvanlar üzerinde test yapmayan birçok markayla harika makyajlar yapıyor.Bunun dışında günlük vlogları da var.Bazen yazı yazmaya çok üşeniyorum,geç kalkıyorum vs.Ama Jack'in günlük vloglarındaki azmini görünce kalk ve blogun başına otur diyorum :D Motive olmak için izlenebilecek bir kanal.

Aralık favorilerim bu kadardı.Sizlerin bu favoriler içerisinde beğendikleriniz var mı?

Yorum Gönder

5 Yorumlar

  1. Sergul Kato'yu severek takip ediyorum.Ablasinin da youtube de oldugunu bilmiyordum.Hemen bakicam😊Ya bu arada ben Catrice in hd fondotenini senin yazinda mi okumustum?Unuttum da.🙈Eger oyleyse tesekkur ederim onerin icin maybelline fit serisinden sonraki cildime uyumlu ikinci fondoten oldu kendisi😁❤🙌

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seray hanım da çok başarılı vlog konusunda izlemeni tavsiye ederim :) Çok sevindim beğenmene :) Ben de indirimde stoklamayı düşüyorum :)

      Sil
  2. Ben de bakayım YouTube’da takip ettiklerinizi çok güzel anlatmışsınız teşekkürler :)

    YanıtlaSil