Watsons Aralık 2017 Güzellik Kutusu


Merhaba ~ 

Geçtiğimiz ay Watsons internet sitesi üzerinden güzellik kutusu satışı yapmıştı.29,90'dı fiyatı sanırım.Dilerseniz mağazadan dilerseniz kargo ücreti ödeyerek online satın alabiliyordunuz.O aralar moralim bozuktu ve kendime hediye olsun diye içindekileri de bilmediğimden sürpriz olur diye satın aldım.Memnun kaldım mı,içerisinden neler çıktı bakalım.






Kutu gördüğünüz üzere koli şeklinde.Kutudaki herşeyi eleştirenler bunu da eleştirmişler ama benim için bir sıkıntı yok.Gayet normal bu şekilde göndermeleri.


İçerisinden;

Nascita Çatal Saplı Tarak- Kutuda tek kullanmayacağım ürün diyordum ki bunu da kullandım ve çok beğendim.Aralıkları geniş olduğu için zor taranan saçlar için çok iyi.Çatal kısmıyla da saçlarınızı düzgün ayırabiliyorsunuz.

True Sprit Sürpriz Kutu Makyaj Çantası- Metalik pembe renk üzerine siyah minik puantiyeleri var ve fermuar da siyah.Büyük ve şık bir makyaj çantası.

Uni Wipes Extra Islak Cep Havlusu- Alkol,paraben içermiyor.Kokusu güzel,içerisinde 15 adet ıslak mendil var.

Urban Care Natural's Saç Bakım Şampuanı- Bitkisel keratin içeriyor.Canlılığını yitirmiş saçlar için derinlemesine onarım ve direnç.250 mllik tam boy şampuan.Kokusu güzel henüz denemedim ama çıktığına sevindim.

Diadermine Hassas Göz Makyaj Temizleyicisi- Tüm cilt tipleri için uygun göz makyajını nazikçe temizleyen su.Bu da çıktığına sevindiğim bir diğer ürün.

Note Cosmetics Deep Black Mascara- Note markasının rimellerini daha önce denememiştim bu rimeli deneyip yazacağım.


Kutu bence 30 lira için gayet iyiydi.Genellikle ay bu ne,gönderdikleri şeylere bakın falan gibi yorumlar almış ama 30 liralık kutuya hiçbir firma gidip de 70-80 liralık palet koymaz.Bu ürünlerin indirimsiz fiyatlarını hesapladığımızda zaten 30 lirayı geçiyor.Hem cilt bakımı olur hem makyaj.Hatta bir güzellik kutusuna göre iyi bile yolladı.Tüm ürünler tam boy.Bence çıkan ürünler ilk kutuya ve fiyata göre gayet iyiydi.


Yorum Gönder

16 Yorumlar

  1. Güle güle kullan. Bencede gayet iyi gelmiş.

    YanıtlaSil
  2. Bence de fiyatına göre çok iyi ürünler. Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan canım :) Bencede 30 TL için daha fazlası gelmez 💕

    YanıtlaSil
  4. Yani 30 liraya ne bekliyor ki millet gayet güzel işte iyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) Kesinlikle :) 30 liraya iyi bence de :)

      Sil
  5. Bence 30 liraya göre içerik az erkekler için kampanyalar varmiymis?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kozmetik ürünlerinin fiyatları çok yüksek daha farklı ürünler koysalar fiyat artar :) Erkek ürünleri de indirime giriyor.

      Sil
  6. Güle güle kullan, ürünler çok güzel :)

    YanıtlaSil
  7. Güzel ve kullanışlı ürünler güzel günlerde kullanınız :D

    YanıtlaSil