Cherijamu'dan Gelen Doğum Günü Hediyelerim 3



Doğum günüm geçeli baya oldu ama hediye olarak aldığım bu devasa hediye paketini sizlerle paylaşmak istedim.Yani ne diyeyim bilmiyorum ki.Hediye gönderme konusunda tam bir usta canım arkadaşım Sevgili Cherijamu bu doğum günümde de bana sürpriz yaptı.Dünyanın en süper hediye seçicisi ilan ediyorum kendisini :D Bir de o kadar telaşesi arasında beni unutmaması.Harika bir insan harika bir arkadaş.Benden yaşça küçük olsa bile birçok konuda ona danışırım ve hem iyi hem de kötü zamanlarımda hep yanımdadır.Birtanecik Cherijamu'm :* Çok teşekkür ederim :)

Hediyeler nelermiş bakalım mı? :)







Sleek Vintage Romance ve Oh So Special Paletleri- Oh So Special'ı çok merak ediyordum görünce çok sevindim Vintage Romance ise harika tonlara sahip.

Note Rejuvenating Fondöten,Nyx Lip Smacking Colors Ruj,La Fera Kylie Likit Mat Ruj- Rujlar süper,fondöteni de elimde denedim ve galiba sevdiğim fondötenler arasına girecek.



Şu hediyelerin tatlışlığı :)

Çok çok şeker bir kağıda çok güzel dilekler yazmış doğum günüm için :)

Öncelikle bu ürünleri tatlış mı tatlış şeffaf ve desenli bir makyaj çantasıyla birlikte göndermiş.


Lorac Pro Cheek Stain allık,Alix Avien Diamond Ruj- Lorac'ı görünce çok sevindim ilk Lorac ürünüm ve harika.Rujun rengi efsane.

Bioaqua Jel ve Kağıt maskeler- Jel maskeler değişik duruyor kağıt maskelerin ise desenleri çok güzel.

Kedi pat desenli postit seti çok şeker.

Univita Nar Çekirdeği Yağı testerı değişik bir ürüne benziyor.


Head & Shoulders Klasik Bakım testerı-Head & Shoulders şampuanı severek kullanıyorum bu da çok güzel bir hediye oldu :)


Sarı,mor,yeşil gül desenli küpeler- Çiçek desenini herşeyde çok severim.Bu küpeler de çok güzel.Kalp ve yıldız desenli yeşil,mavi,pembe,mor nail art ürünleri.Avon parfüm testerları ve çift göz kapağı aparatları.



Blogumu uzun zamandır takip edenler bilir çok fazla kitap okuma alışkanlığım olmadığını fakat 2017'nin yarısından sonra bunu değiştirmek istiyorum dedim ve kitap okumaya başladım.Fantastik,roman tarzı kitaplar okumayı sevmiyorum.Daha çok dini,tarihi ki bunlar da bile seçici oluyorum yada bilgi veren kitaplar okumayı tercih ediyorum.Cherijamu da sağolsun bana bu tarzda kitaplar göndermiş.Çit-Doris Pilkington,Peygamberimiz (sav) ve Güven Toplumu- İsmail Karagöz,Japonya Bir Yükselişin Kısa Hikayesi- İbrahim Okur.Kitapların hepsi çok güzel görünüyor.Japonya hakkındaki kitaba başladım.Zira biraz ihtiyacım olabilir :D 

Kitabın yanında da okurken içmek için güzel olur diye düşündüğüm Knorr'dan ikişer tane biri acılı biri kıtırlı çabuk domates çorbaları.



Doğuş Mistik Chai.


Bu sete çok sevindim.Çünkü cildim bu sene çok kurudu ve nem içeren şeylere ihtiyacım vardı.Oriflame Love Nature Oat Milky Foam Cleanser,Face Cream,Creamy Mask.



Arka kısmı uzun ön kısmı kısa spor günlük lacivert Emet tunik.Hem de bol yaşasııın :D Dar şeyler giymeyi çok sevmiyorum ve bu tuniğe bayıldım.




Dentirely Takma Kirpikler 027 numara.Bu kirpikler günlük kullanım için çok iyi oluyor,doğal duruyor.Veithdia Design Güneş Gözlüğü,çok şık durmuyor mu.



Rival de Loop Makyaj Temizleme Suyu,her zaman kullandığımız birşey ve farklı markaların makyaj temizleme sularını denemeyi seviyorum.Benim yaşadığım yerde Rossmann yok ve Cherijamu sağolsun her hediyesine Rossmann ürünleri ekler :) Rival de Loop Shower and Go Makyaj Temizleme Kremi,kuru ciltler için güzel bir ürün,Rival de Loop Hydro Booster kapsüller,bu da değişik bir ürün.


Paketteki efsane ürün Cocosh She'nin 35B paleti,kocaman ve içerisinde kızıl tonlarda bir sürü renk  var.Bunu görünce çok sevindim.Daha önce konuşmuştuk bu paleti Cherijamu ile.Resmen göndermiş :D Çok teşekkür ederim canım :)

Hediyeleri çekmek,yazmak bile günler aldı.Biiiir sürü şey hediye etmiş çok teşekkür ederim :) Hepsini denemek ve yorumlamak için sabırsızlanıyorum :)




Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. İnsanın böyle arkadaşları olmalı şu hayatta valla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düşünmesi bile yetiyor ama ayrıyeten bir de şımartıyor :) Allah herkese böyle iyi kalpli arkadaş nasip eylesin :)

      Sil
  2. Yaaa ne kadar guzel bir şey 😍.

    YanıtlaSil
  3. Hepsine tek tek bayıldım güle güle kullan. Cok düşünceli bir davranış olmus 💕😊 bende böyle bir arkadaşım ama malesef henüz hiç hediyelere bogulmadım, nasip mi artık kimseye kendimi sevdiremiyor muyum bilemiyorum 😅

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz bu tip şeyleri sevdiğimiz için aramızda yapıyoruz senede bir de olsa :) Her hediyede ayrı bir emek ve düşünce olunca insan daha mutlu oluyor :)

      Sil