Kore'den Gelen Hediyeler 3


Eskiden bir sürü mektup arkadaşım vardı ve sürekli penpalling yani mektuplaşma-hediyeleşme yapardım ama zamanla hem maddi hem vakit hem de güven olayından dolayı mektup arkadaşlarım minimuma indi.Bu hediyeleştiğim arkadaşımla da bu 3. mektuplaşmamız ve birbirimizi çok iyi tanıyor,kakaotalktan hal hatır soruyor ve bu işi sevdiğimiz için hediyeleşiyoruz.Bunu da bütçemizi zorlamayacak şekilde yapıyoruz.




Öncelikle arkadaşım kese kağıdından daha kalın bir yapıda olan bir zarf çeşidi var ya onunla gönderiyor postalarını genellikle,fakat yırtılıyor ve son zamanlarda da gümrükte postaların içerisine bakıyor.Bu yüzden oldukça yıpranmış geldi posta ama UPIM sağolsun bir naylonun içerisine koymuş postayı ve bu şekilde daha iyi ulaştı elime.


Koreli biriyle hediyeleşiyorsanız paketinden mektubuna kadar herşey şirindir.Burada çok aradım şirin ve uygun kırtasiye ve paketleme ürünü fakat uygun fiyata yok.Olanlar da çok pahalı maalesef.


Öncelikle çok güzel 2 sayfalık bir mektup yazmış.Mektup Hello Kitty temalı ve hem mektupta hem de zarfta bir sürü sticker var.


Hediyelerin çoğu pembe kurdele desenli beyaz şirin bir paketin içerisindeydi.Poşet de aynı şekilde Hello Kitty Stickerı ile kapatılmıştı.

İçerisinden;

Hello Kitty desenli çorap

Si Lolita Vücut Losyon Testerı

Van Der Hoog Crazy Cranberry (sanırım) Maske

Nature Republic White Vita Flower Kağıt Maske

Hepsi çok güzel değil mi :)



 Lotte Rilakkuma Skinny Cacao Pepero- Kore hayranları Pepero'yu bilirler.Adına gün bile yapılmış bir abur cubur.Biscolata Sticks gibi birşey.Arkadaşımın gönderdiği hem Rilakkuma temalı hem de ince olanından.

Tüm hediyeler harika.Kendisi çok uğramasa da bloguma çok teşekkür ederim hediyelerim :)

Gomawoo ~ 











Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. İyi günlerde kullan. Çok güzeller :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzeller, küçük de olsa birinden hediye gelmesi insanı mutlu ediyor bence

    YanıtlaSil
  3. Ben de Koreli arkadaşıma bir paket hazırlayıp yollamayı düşünüyorum~ Hediyeleşmek gibisi yok cidden. Özellikle farklı kültürden biriyse♡♡
    Paketinden çıkanlar harika♡♡

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel oluyor :) Kültür hediyeleşmesi oluyor bir nevi.Teşekkürler :)

      Sil