La Diva Eşek Sütlü Doğal Sabun


Bir 'Bunu Yıllar Önce Koreliler Bulmuştu' köşemize daha hoşgeldiniz :D Yıllar önce Kore kozmetiğini daha sık takip ederken Eşek Sütü Sabunu diye birşey bulmuşlardı.Zaten olan birşey ama faydaları yeni keşfedilmişti.Yalnız oldukça pahalıydı o zamanlar.İyi ki almamışım çünkü bu sabundan Türk markaları da çıkardı ve hem ulaşılabilir hem de çok uygun.Bu sabunu A101'den 2-3 lira gibibir fiyata aldım ve 155 gram.




Ürünün özellikleri;

Sloganı 'Gençliğe Dokunuş'.Nemlendirici ve yaşlanma karşıtı özelliklere sahip.Tüm ciltler için günlük kullanım diyor.

Saç ve cilt için kullanılabilir.Instagram'da bir anket yapmıştım saç için mi cilt için mi inceleyeyim diye ve cilt için oy daha çok kullanıldı cilt için inceledim ben de.İçeriğindeki eşek sütünün zengin bileşimi sayesinde cilt kuruluğunuzun giderilmesine destek sağlayarak cildinizin nemlenmesine yardımcı olur.Eşek sütlü sabunla saçlarınızı yıkadığınızda saçlarınızı besleyerek daha parlak görünmesine yardımcı olur.


Yorumlarım;

Bu ürünü kullanmaya başladığımda cildim aşırı kuruydu.Bu konuda aşırı bir etkisini görmedim.Ama cildi daha canlı gösteriyor.Özellikle beyazlatma,renk eşitleme konusunda oldukça iyi.Yıkar yıkamaz bile cildinizde bunu far ediyorsunuz.Bunun dışında gençleştirme özelliğini gözle görülür şekilde fark edecek cilde sahip değilim ama canlı gösterdiğine göre bu konuda da faydası olur diye düşünüyorum.Cildi güzel arındırıyor ve yormuyor.

Bu arada üzerinde banyo sabunu diye yazıyor fakat ben yüzümde denedim :D 

Kuru ciltlerden ziyade bence yağlı ciltler için günlük bir temizleyici olarak tercih edilebilir.

En güzel yanı da kokusu.Çok güzel pudramsı bir kokusu var.

Ürünün ambalajı üzerinde 'Doğayı koruyalım ve ona saygı duyalım' yazıyor.Hayvanlar üzerinde de test yapmıyormuş.








Yorum Gönder

32 Yorumlar

  1. Bu markanın daha küçüklerinin lavantalı olanlarını biz el sabunu olarak kullanıyoruz çok memnunuz 😊
    Bu ürünü de görmüştüm ama henüz denemedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel gerçekten.Özellikle kokusu çok güzel :)

      Sil
  2. Aaa ben ilk kez gördüm sayende :) tesekkürlerr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim :) Güzel bir ürün.Özellikle yağlı ciltler için kullanılabilir bir ürün

      Sil
  3. Hiç eşek sütü bir ürün kullanmadım. Fiyat çok iyiymiş. Bendeki bir daha ki a101 ziyaretimde alayım. Teşekkürler bilgi için ,sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kore'de çok popüler oldu bir ara.Faydalı da bir ürün.Rica ederim :)

      Sil
  4. This soap seems to very good!I adore soaps with donkey's milk, I see this brand for the first time :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. This brand from Turkey and product is so good :)

      Sil
  5. Bendede var daha kullanmadim ama

    YanıtlaSil
  6. Bende a101 de dolaşırken tesadüfen gördüm kasiyer kızda cok guzel bi sabun dedi aldim gercekten cok beğendim bundan sonrada hep kullancam 😎

    YanıtlaSil
  7. Merhaba bu sabunu yeni aldım ve bende yüzüm için kullanmayı düşünüyorum. Benim karma bir cildim var acaba sabah akşam kullansam cildimi kurutur ve yorar mı? Siz hangi sıklıkla kullandınız? Teşekkür ederim şimdiden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba☺️Kurutma yapar.Yağlı ciltler için daha iyi olduğunu düşünüyorum👌🏻

      Sil
  8. merhaba bende uzun süredir kullanıyorum gözenek küçültme etkisi var yüzümü yıkarken köpüğünü bikaç saniye bekletiyorum. Bu şekilde gözeneklerinizin günden güne küçüldüğünü görebilirsiniz. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu güzel bilgi için çok teşekkürler😊

      Sil
  9. Kullanıyorum yüzüme masaj yaparak bir 5 dakka bekletim yıkıyorum yüzünü gayet güzel

    YanıtlaSil
  10. Sabun konusunda binlerce yıldır ortada olmasına rağmen çok fazla ön planda olmayan fakat son yıllarda ortaya çıkan faydaları ile bir anda popüler hale gelen keçi sütü doğal sabunu ile hem sivilcelerinizi – siyah noktalarınızı ortadan kaldırabilir hem de sağlıklı bir yüz, cilt elde edebilirsiniz. Fakat burada dikkat edilmesi gereken en önemli husus tamamen doğal şekilde üretilmesidir. Yapay yollarla, toz halinde yapılanlar %10 – %20 katkıdan fazlasını veremezken naturasabun.com adresinden satın aldığınız ürünlerde %100 verim alabilirsiniz. https://yksdestek.com/sivilce-ve-siyah-nokta-icin-en-etkili-dogal-sabunlar/

    YanıtlaSil
  11. Faydalarını çok gördüm ama çevremdeki sabun satan yerlerde eşek sütü tozu kullanıldığını öğrendim. Fakat ben direkt saf halde eşek sütünden yapılmış sabun istiyorum. https://www.naturasabun.com/urun/esek-sutu-sabunu/ adresi, sanırım bunu yapıyor fakat emin olmadan almak istemiyorum. Bir fikriniz var mı ? Ya da önerebileceğiniz başka bir adres.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba bu ürünün içeriğinde toz yazmıyor süt yazıyor ama bahsettiğiniz markanın sabunu hakkında bir bilgim yok

      Sil
  12. Bende şuanda kullanıyorum. Daha önce döve kullanıyordum onda da gayet memnun kaldım. Ikisinin arasıda kaldı şuanda. Ne yapmam gerekir??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçerik bakımından sanırım hemen hemen aynılar.Nemlendirme konusunda Dove daha iyi

      Sil
  13. Yüzümdeki sorunlardan dolayı sürekli doktora gidiyorum ama ciddi bir tedavi yöntemi dışında başka bir öneri alamıyorum. O tedavi yöntemi de hem maliyetli hem de zararları olmasından dolayı tercih etmediğim bir durum. Sizlerden öneri almak istiyorum. Sivilce sorununun önüne geçmek için doğal sabun işe yarar mı? Bu konuda natura sabun 'u gördüm. https://www.naturasabun.com/ adresinden siz de inceleyebilirsiniz. Buradaki sivilceye iyi gelen sabunları tercih etsem işime yarar mı? toptan doğal sabun olarak satıyorlar sanırım. o kadar parayı vereceksem kesin işe yaraması gerekmeli benim için de o yüzden soruyorum. Umarım dönüş sağlarsınız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba.Bu siteden daha önce alışveriş yapmadığım için bilemeyeceğim.Cilt problemim olduğunda bende işe yarayan ürünleri uzun süre kullanmaya devam ediyorum bu şekilde de geçmezse doktora gidiyorum.Cildi temiz tutmak çok önemli.Bir de benim doktorum La Roche Posay'ın Effaclar serini önermişti.Normalde bu tarz akneyle savaşan ürünler kusma yapar ama bu seride böyle birşey olmadığı gibi sivilcelerimin tedavisinde de yardımcı ürün oldu.Yazıları blogumda mevcut detaylı bakabilirsiniz.

      Sil
  14. Yüzümde hormonlara bağlı çok sayıda sivilce ve sivilce lekesi var antibiyotikle tedavi görüyorum yüzümü bu sabunla temizlesem bi nebzede olsa iyi gelir mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doktorunuzdan bu konuda yardım isteyebilirsiniz.Ben de sivilce tedavisi görürken ilacın dışında günlük cilt temizliğim için doktorumun önerdiği sabunu kullandım ve sivilcelerden neredeyse tamamen kurtuldum.Doktorunuz cildinizi daha iyi bilir :)

      Sil
  15. Bu sabun sivilce izlerine de fayda sağlar mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben onun için kullanmadım ama bu konuda başarı sağlayacağını zannetmiyorum

      Sil