Lipton Yeşil Çaylar


Bir alışverişten gelen Lipton'un 3'lü Yeşil Çay setini denedim ve sizlerle paylaşmak istedim.İçinde sade,naneli ve tarçın-karanfilli yeşil çay var.





Yumuşak içimli ,lezzetli ve kolay demlenebilir.Ambalajları çok şık.Her çayın bir sloganı mevcut.








Sade- rengi yeşil doğal olarak :D Kokusu açık çay gibi.Yumuşak içimli ve lezzetli.Sloganı "Tadı keşfet iyi hisset."




Moroccan Mint- Rengi açık çay gibi.Kokusu nane-limon çayına benziyor.Tadı da nane-limon çayı gibi ama yeşil çay tadı da geliyor.%59,3 yeşil çay,%40 nane içeriyor.Sloganı "İyi hissetmenin kuralı yoktur."




Tarçın-Karanfil- Rengi açık çay rengi bu çayın da.Kokusu sahlep-tarçın gibi.Karanfil kokusu alamadım.Tarçın ve yeşil çay tadı geliyor sadece.%80 yeşil çay %18 karanfil içeriyor.Sloaganı "Bol sebze ve meyve tüketmeyi unutma."






Lipton'un bu çayları, yeşil çay tadını acı bulanlar için güzel,yumuşak içime sahip.


Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Yanımda taşımak için ara ara poşet çay alsam da genelde demleme tercih ediyorum. Tat olarak daha güzel oluyor. Tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de demleme çayları tercih ediyorum genellikle ama zaman az olunca bazen bu şekilde poşet çaylar tercih edilebiliyor :) Aynen tat olarak farkları oluyor tabi :)

      Sil
  2. Ben bunlardan içtim ve yeşil çaydan nefret ettim. Tatları benim damak tadıma uymuyor. Artık aktardan kurutulmuş yeşil çay alıyorum. Onun tadı muazzam

    YanıtlaSil
  3. ben sade olanını tüketiyorum içimi gayet yumuşak beğeniyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok yumuşak o acı tat gelmiyor :)

      Sil