Tony Moly Cats Wink Clear Pact / Pudra


Dünyanın en şirin kozmetik ürünlerine sahip markalardan birisi Tony Moly.Çıkardığı hemen hemen her üründe ya bir şirinlik yada bir farklılık olduğu için oldukça popüler bir marka.Sadece Kore'de değil dünyanın her yerinde sevilen bir marka.Hatta o kadar ki Sephoralara girmeyi de başaran Kore markalarından biri.Bu yazıda da Tony Moly markasının şirin mi şirin kedi temalı yüz pudrasını anlatacağım sizlere.




Ürün sıkıştırılmış transparan pudra.Yani ten makyajınızı sabitleyebileceğiniz hafif bir ürün.Yapısı yumuşacık,kadifemsi.Cildi ve makyajı matlaştırıyor.Özellikle yağlı ciltler için çok kullanışlı bir ürün.Yazın aşırı yağlı cilde sahip olduğum günlerde bu ürünü tek başına bile kullandığım oluyor.Cildinizde aşırı kapanması gereken yerler yoksa ve yağlıysa bu günlük kullanım için çok uygun.Hafif ve cildi yormayan bir ürün.

Transparan bir pudraya göre kapatıcılığı çok iyi.Aşağıda bir resim var bununla ilgili.Zaten tek başına bile cildime uyguladığımda özellikle de kendi süngeriyle güzel bir kapatıcılık sağlıyor ciltte.

Makyajı güzel sabitliyor.Özellikle göz altları ve yağlı bölgeler için oldukça iyi.

Bendeki rengi 01 Clear Skin.Daha pembe-bej alt tonlu bir renge sahip.Açık bir ton.


Ürünün kabı da çok şirin.Kedi temalı.Ürünün ambalajının üzerinde de kedi patileri var.Pudranın üzerinde de pati şekli vardı kullandıkça gitti o şekil.İçinde aynası da mevcut.










Yorum Gönder

2 Yorumlar