Wet n Wild Photo Focus Concealer / Kapatıcı



Wet n Wild'ın Photo Focus serisi uygun fiyatlı en iyi ten ürünlerine sahip seriden biri.Bu yazıda bu seriden kapatıcıyı inceleyeceğiz.Anlatıldığı kadar var mı,çok daha iyi mi yorumlarımda bahsedeceğim.




Ürünün özelliklerine bakalım;

-Öncelikle Wet n Wild markası Cruelty Free yani hayvanlar üzerinde test yapmayan bir marka.Bunun dışında bir de bu üründe Vegan yazısı gördüm.Yani hayvansal üründe kullanılmamış içerisinde.

-7 ışık altında test edilmiş; güneşli açık havada,öğleden sonra açık havada,öğleden sonra içerde,elektronik flaş önünde,florasan ışığında,banyo ışığında,gece klubü ışığında.

-Cilt görünümünü anında aydınlatır ve kusursuzlaştırır.

-Kusurları,koyu bölgeleri ve lekeleri kapatır.

-Narin göz altları için de yeterlidir.

-Likit formda bir kapatıcı.


Yorumlarım;

Bu ürün hakkında tek kelimelik yorum hakkım olsa muhteşem derim.Kusursuz bir kapatıcı.Göz altları,izler,lekeler herşeyi neredeyse tamamen kapatıyor.Göz altlarını aydınlatıyor.Sıvı formda olduğu için kolay dağılıyor ve bu forma rağmen süper kapatıyor.Kalıcı.Ciltle bütünleşiyor.Bendeki rengi E840B Light Ivory.Tam ten rengime uygun.Sivilce izlerimi kapatırken ten rengim gibi duruyor.Göz altlarımı hem iyi kapatıyor hem aydınlık gösteriyor.Küçük bir tane bile yetiyor göz altlarını kapatmaya.

Bu ürünü Gratis'ten satın almıştım.



Wet n Wild Photo Focus Concealer-Kapatıcı İçindekiler / Ingredients











Yorum Gönder

2 Yorumlar