7 Tonik Tekniği İşe Yarıyor Mu?



Korelilerin bulduğu cilt bakım tekniklerinden biri olan 7 Tonik Tekniğinden ve bu teknik hakkındaki deneyimlerimden bahsedeceğim bu yazımda sizlere.




7 tonik tekniği, 2-3 günde bir,cilt temizlendikten sonra, günde bir kere alkolsüz bir tonik ile cildi üst üste 7 kere toniklemektir.Cildinizi güzelce temizledikten sonra tercihen elinizle toniği üst üste 7 kere cildinizeuyguluyorsunuz ve sonrasında hiç bir ürün kullanmıyor ve hiçbir işlem yapmıyorsunuz.


Ben bu işlem için alkolsüz Benri Canlandırıcı Toniği tercih ettim.Gratis'ten 9,90 gibi bir fiyata alabilirsiniz.Ben her gün günde bir kere uyguladım.Sonuçlar;sivilce izlerim 1 haftada geçti,ektradan sivilcelenmedim,cildim daha canlı bir görünüme kavuştu.Tonik aloe vera içeryor bunun da etkisi olmuş olabilir ama 7 tonik tekniğiyle etki göstermesi hızlandı.

Yüzümü paylaşsaydım aradaki farkı size gösterirdim.Bu tekniğin bu kadar işe yarayacağını tahmin etmezdim.Duyduğumda aman ne kadar etkili olur ki diyordum ama resmen bir haftada gözle görülür bir fark oldu.Tek ürünle cildin bu kadar güzelleşebileceğini tahmin edemezdim.



Tek kat




7 kat tonik



Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Bu yöntemi iyice araştırayım. Bu markayı hiç kullanmadım ama merak ettim .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teknik süper :) Marka da uygun ve başarılı :)

      Sil
  2. Denenebilir neden olmasın. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Bende deneyeceğim :)

    ikizgezegen.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Gül suyuyla yapsak bu işlemleri olur mu yoksa illa bi tbi tonik mi olması lazım. Ben genelde gül suyunu tonik olarak kullanıyorum. Hem alkolsüz hemde içeriği temiz

    YanıtlaSil