Ali Express'ten Aldığım Yüz ve Göz Fırça Seti



Uygun fiyatlı ve başarılı fırça alışverişi yapmak istiyorsanız çoğu bloggerın önerisi Ali Express makyaj fırçaları olabilir.Hem başarılı hem yumuşacık hem de fiyat olarak gayet uygun olan bu fırçalar oldukça kullanışlı.Bu yazımda anlatacağım hem yüz hem de göz fırçalarının bir arada bulunduğu bir set.Fırçanın sapları oldukça uzun.Renkleri metalik pembe ve çok tatlı.Kılları yumuşacık ve sık.Dökülme yapmıyor ve kolay temizleniyor.Çeşitli açılara sahip bu fırçalar makyajın farklı alanlarında kolaylıkla kullanılabiliyor.5 yüz ve 5 göz fırçasından oluşuyor.Göz fırçaları daha önce anlattığım Dresslink Göz fırçalarına benziyor.
Dilerseniz fırçaları teker teker inceleyelim;



Yüz fırçaları;





1; Sık kıllı,düz yüz fırçası.Pudra,allık,bronzer uygulanabilir.Özellikle pudrada çok başarılı.Likir fondöteni iz bırakmadan yayıyor.




2; Bronzer ve allık fırçası.Sık kıllı ve açılı.Özelikle bronzer çok güzel uygulanıyor.




3; Açılı daha sık kıllı bir fırça.Likit fondöteni iz bırakmadan yayıyor.Bronzer,özellikle likit ve krem bronzer uygulanabilir.




4; Konik fırça.Sık kıllı.Göz altı pudrası uygulamak için,keskin kontür yapmak için kullanılabilir.

 

Göz fırçaları;


1;  Seyrek kıllı,göz makyajında farı dağıtmak için güzel bir fırça ayrıca aydınlatıcı ve burun kontürü için uygun.


2; Açılı,seyrek kıllı bir fırça.Gözün katlanma bölgesi makyajını uygulamak için uygun.Aydınlatıcı,burun kontürü ve göz altı pudrası uygulamak için de başarılı bir fırça.


3; Sık kıllı,tüm göz kapağına,katlanma bölgesine far uygulamak için kullanışlı.Ayrıca aydınlatıcı ve burun kontürü uygulamak için de uygun. 



4; Sık kıllı konik fırça.Sert olduğu için sadece burun kontürü için kullanılabiliyor.


5; Sık kıllı,karışık dağıtma fırçası.Sette en sevdiğim fırça.Farı muhteşem dağıtıyor.Aydınlatıcı,burun kontürü ve kapatıcı da uygulanabiliyor.


Göz fırçaları oldukça büyük olduğu için bazı ten makyajı ürünleri için de kullanılabilir.

Ürünleri şuradan satın alabilirsiniz.


Yorum Gönder

0 Yorumlar