Mart Favoriler 2018 (Kozmetik,Yiyecek)



Merhaba ~

Mart ayında bolca favorim oldu.Makyaj,saç bakımı,yiyecek kategorisindeki favorilerimi ve yorumlarımı görmek için okumaya devam edebilirsiniz.





Öncelikle 4 adet göz makyajı favorim vardı;

Maybelline The Colossal Big Shot Rimel- Kirpikleri topak topak yapmadan yoğun gösteren muhteşem bir rimel.Her makyaja yakışıyor etkileri.

Skinfood Seaweed Mineral Waterproof Eyeshadow Stick- Bu aslında çok simli geliyordu ama göz altımda denedim ve harika durdu.Aaegyossal makyajı için süper bir ürün.Daha genç gösteriyor bu tip ışıltıl açık renk farı göz altlarına uygulayınca ve bu ürün bu makyaj için çok uygun.

Gosh Forever Matt Eye Shadow Stick 09 ve 11- Yapı olarak,renk olarak mükemmel farlar.Gözde çok şık ve doğal duruyor. 


,

Ten makyajı favorilerim;

Revlon Colorstay Fondöten ve Maybelline Super Stay Fondöten Karışımı- Biri çok açık renk diğeri de koyu gelince ikisini karıştırdım ve mükemmel bir fondöten çıktı ortaya.Hem kapatıcılık olarak hem de duruş olarak süper oldu.Rengi de uydu.Bu karışımı cushion fondöten kabına koyup o şekilde kullanmayı düşünüyorum.Cushion Fondöten yapımını şurada anlatmıştım.

HM Precision Makeup Sponge- Yumuşacık,ürünü emmeden dağıta,kuruyken de çok başarılı bir makyaj süngeri.Bu ürünü açtığımdan beri elim hep bu süngere gidiyor.


Bakım favorilerim;

Dermokil Theraphy Spa Duş Jeli Hanımeli Nemlendirici- Kokusu tazecik çiçek gibi.Tam baharlık bir koku.Cildi de nemli bırakıyor.

Urban Care Natural's Saç Bakım Şampuanı Canlılığını Yitirmiş Saçlar İçin-Kremsiz,maskesiz bile saçı harika besleyen ve sanki bakım yapmış gibi gösteren bir şampuan.Bu tip bitkisel içerikli şampuanlar genellikle saç kurutur ama bu şampuan tam tersi etki bırakıyor saçta.Watsons Kutu'dan çıkmıştı.




Yiyecek favorilerim de 2 tane;

Komagene İçli Köfte- Çok fazla içli köfte denemedim ama Komagene İçli Köfte'yi deneyince bayıldım.Kızartma almama rağmen ağır değil ve iç harcı baharatlı ve cevizli.Hem de fiyatı da çok uygun.


Kabak Tatlısı- Bu yaşta kabak tatlısını yeni yaptım :D Bu kadar sevmezdim ama bu sene nedense baya sevdim kabak tatlısını ve her fırstta yedim.Bir de tahin dökülüyormuş üzerine onu da keşfedince tahin ve cevizleyerek mart ayının yarısını kabak tatlısı yiyerek geçirdim nerdeyse :D Kendi yaptığım tatlı da güzel oldu.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. içli köfteyi ben de çok severim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel :) Az önce yine sipariş ettim iki tane yedim :D Komagene'nin içli köftesi ayrı güzel :)

      Sil
  2. kabak tatlısı üzerine dövülmüş bolca ceviz <3

    YanıtlaSil